Navigatie overslaan

Programma & Uitslagen

Voetbalvereniging CWO Vlaardingen

Een kleurrijke club!

Welkom op de website van sv CWO: de allerleukste voetbalclub uit de regio, met de grootste talenten, en vooral heel veel gezelligheid! Aan 't Trimpad in Vlaardingen gebeuren de mooiste dingen!

Programma & uitslagen

Trainingschema & kleedkamers

Wedstrijdverslagen

Clubtenue

Onze leden

Zonder onze leden zijn we nergens! Met een groot en divers ledenbestand bouwen we samen verder aan CWO. Onze jongste leden van de Voetbalsgoal hebben hun eerste stapjes op ons nieuwe hoofdveld gezet, terwijl onze oudste leden nog met paard en wagen naar school gingen! Allemaal dragen zij hun steentje bij aan de leukste vereniging van de regio, en daar zijn we best wel een beetje trots op.

Jeugd

Senioren

Dames

Vrijwilligers

Businessclub

Sponsoren

Over ons

Onze club is opgericht in de zomer van 2008, toen HSC, HVO en RKWIK besloten om samen verder te gaan als CWO: Combinatie Wil Overwinnen! Al snel bleek dat een nieuw Vlaardings voetbalbolwerk was geboren. Wil je meer weten over onze glansrijke voetbalgeschiedenis? Check dan de 'Historie' pagina op deze website.

Pupil van de week

Ook dit seizoen wordt er bij elke thuiswedstrijd van CWO 1 een ‘pupil van de week’ gekozen. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen was het de beurt aan Daniel uit de JO11-1. Na de wedstrijd mocht hij met clubicoon en Champions League finalist Ian Maatsen op de foto!

Laatste nieuws

  • Twee oude bekenden keren terug bij CWO

    Lees meer
  • Aangepaste openingstijden kantine (!)

    Lees meer
  • CWO 13-1, The Last Dance

    Lees meer

Twee oude bekenden keren terug bij CWO

Jeilli Moreno en Chris da Silva komen na de zomer de selectie van hoofdtrainer Dennis van der Waal versterken. De buitenspeler en verdedigende middenv...
Lees meer