Navigatie overslaan

Programma & Uitslagen

Inschrijven nieuwe leden

Aanmelden als lid kan vanaf de leeftijd van 4 jaar. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via onderstaande button. Je wordt doorverwezen naar een directe inschrijflink bij de KNVB.

Wanneer je in de afgelopen jaren bij een andere vereniging hebt gevoetbald, krijgen jij én de vereniging waar je vertrekt een melding van je overschrijving naar CWO. In die melding kan staan dat er een financiële blokkade is. De oude vereniging doet dat om uit te zoeken of je een contributie achterstand hebt of dat je nog kleding moet inleveren. Als dat allemaal in orde is zal je oude vereniging je vrijgeven voor een overgang naar onze vereniging.

Zonder toestemming van je oude vereniging kun je dus geen lid worden van sv CWO.

Inschrijven

Wijzingen

Beëindigen

Informatie nieuwe leden

Contributie

Het is normaal dat er contributie betaald moet worden als je lid bent geworden van CWO. De contributiebedragen per leeftijdscategorie vind je hier.

De contributie van CWO voor het seizoen 2023-2024 bedraagt:

 • Senioren € 270,-
 • Dames € 250,-
 • Junioren (JO15-JO17-JO19) € 205,-
 • Pupillen (JO8 t/m JO13) € 170,-
 • VoetbalsGoal en JO7 € 90,-
 • Zaal € 230,-
 • Zaal en Veld Combi € 370,-
 • Niet-spelende leden € 150,-
 • Donateurs € 50,-

CWO heeft het incasseren van de contributie uitbesteed aan NIKKI. Zij verzorgen het gehele proces van aanschrijven, herinneren en aanmanen totdat de contributie volledig betaald is. Je betaalt de contributie in 1 x of in maximaal 9 termijnen via NIKKI. Eenvoudig en gemakkelijk, dus hiermee willen wij jou en onszelf ontzorgen.

Hieronder in het kort wat je kan verwachten.
 1. Je bent ingeschreven.
 2. Je ontvangt per sms en mail een iDeal-link om te betalen bij NIKKI.
 3. Op je persoonlijke pagina kun je aangeven hoe je wilt betalen (in 1x of in 9x).
 4. Je hebt je contributie voldaan.
 5. Klik hier voor de voorwaarden en procedures rondom contributie.
Achterstand seizoen 2022-2023:

Alle openstaande contributies worden meegenomen naar een volgend seizoen. Deze achterstand moet eerst worden voldaan voordat u kunt voetballen in het nieuwe seizoen!

Tot slot kun je hieronder terecht om je lidmaatschap te ‘wijzigen’ of te beëindigen.

Contributiehulp

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Wilt u dat uw kind bij ons komt sporten, en heeft u hulp nodig in de vorm van een bijdrage om de contributie te betalen? Dien dan onder bepaalde voorwaarden een aanvraag in bij het Jeugd Sport Fonds. Klik hier om een aanvraag te doen.

Ben jij 18 jaar of ouder en blijft er geen geld over om te voetballen? Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat de contributie worden betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum. Klik hier voor meer informatie.

ING - Voetbal voor iedereen

Iedereen moet kunnen voetballen, ook als het financieel even tegenzit. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 11 kinderen in Nederland opgroeit in armoede, waardoor het voor ouders soms lastig is om de contributie en andere benodigdheden van een sportclub te betalen. Regelingen zijn soms onvoldoende bekend bij ouders en verenigingen. sv CWO en ING gaan samen met de KNVB, SchuldenlabNL, de VoorzieningenWijzer en de Nederlandse Schuldhulproute voor zorgen dat meer kinderen kunnen voetballen. Vanaf dit seizoen 2022 - 2023 beschikt sv CWO over een financieel contactpersoon die gezinnen gaat helpen met het aanvragen van de juiste (lokale) regelingen te vinden zodat meer kinderen kunnen voetballen.

Kijk snel op www.ing.nl/voetbalvooriedereen wat er voor jou mogelijk is!

Wil je liever iemand spreken? Neem dan contact op met Jeroen Onderdelinden. Jeroen is Financieel Contactpersoon voor jouw club. De Financieel Contactpersoon is een vrijwilliger bij wie je – helemaal vertrouwelijk - terecht kunt met vragen en die jou op weg kan helpen. Je kunt Jeroen bereiken via jeroenonderdelinden1979@kpnmail.nl.

Lidmaadschap Wijzigen

Wil je de vorm van het lidmaatschap of je persoonlijke gegevens wijzigen? Stuur dan een mail naar ledenadministratie@svcwo.nl met de te wijzigen gegevens. Wij zullen de wijzigingen zo spoedig mogelijk verwerken.

Lidmaadschap Beëindigen

Opzeggingen van het lidmaatschap dienen uiterlijk 1 juli van elk jaar ingediend te worden via een e-mail gericht aan ledenadministratie@svcwo.nl
In geval van opzegging tijdens het seizoen, blijft het lid verplicht om de contributie gedeeltelijk of volledig te betalen. Restitutie van betaalde contributie vindt niet plaats. In bijzondere gevallen zoals blessures beslist de penningmeester in samenspraak met de TC of het (gedeeltelijk) vrijgesteld te worden van de contributie.

Noteer in de e-mail uw naam, geboortedatum, adres en welk team, en de reden voor uitschrijving.

De procedure rondom beëindiging van het lidmaatschap, vindt u hier.

Informatie nieuwe leden

Wat je moet weten als nieuw lid...

Deze pagina is speciaal bedoeld voor onze nieuwe leden. Op deze pagina vind je alle praktische informatie als je net nieuw bent bij CWO of lid wilt worden bij ons. Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat je naast deze informatie mogelijk nog een vraag hebt. Deze vraag kan je gewoon op de club stellen bij het wedstrijdsecretariaat of door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@svcwo.nl

Vanuit een fusie van een aantal Vlaardingse voetbalclubs, HVO, RKWIK en HSC, is in 2008 sv CWO ontstaan. CWO staat voor Combinatie Wil Overwinnen. De aanleiding voor de fusie was de ontwikkeling van de woonwijk achter de Van Hogendorplaan en de realisatie van een nieuw sportcomplex aan het Trimpad.

Op dit moment heeft CWO ca 44 teams; 29 jeugdteams, 3 zaalvoetbalteams, 3 zondagteams, 3 vrouwenteams en 7 zaterdagteams.

De selectieteams CWO 1 en 2 staan onder leiding van hoofdtrainer Dennis van der Waal (start seizoen 2024-2025). CWO 1 speelt in de 3e klasse west.

De vereniging heeft ruim 800 leden, waarvan ca 180 vrijwilligers die zich dagelijks of wekelijks inzetten voor de club. Het complex telt 4 velden waarvan 2 natuurgrasvelden. Het clubhuis is ons paradepaardje; voorzien van een sfeervolle en gezellige kantine, overdekte tribune, goede bar en keuken met de beste koffie en tosti's, 16 kleedkamers met warme douches en de daken liggen vol met zonnepanelen.

Als 1 van de 7 Vlaardingse voetbalclubs vinden wij onszelf natuurlijk de gezelligste en leukste club van Vlaardingen!

Voor de allerkleinsten (4 - 7 jaar) bij CWO is er de VoetbalsGoal. Zij trainen op woensdagmiddag en zaterdagochtend en leren dan spelenderwijs met elkaar voetballen. Wanneer je 8 jaar of ouder bent, word je ingedeeld in de reguliere teams.

Als je jeugdlid wil worden bij CWO kun je een aantal keer bij ons meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Voor je je kunt inschrijven moet je aangemeld worden via ledenadministratie@svcwo.nl. Laat hier het telefoonnummer van een van jouw ouders/verzorgers achter.

Ons Coördinatoren Team Jeugd, bestaande uit Tamara, Carline, Pieter en Vincent, neemt dan contact op en zal een aantal vragen stellen over jou en jouw voetbalskills. Op dit moment zijn de teams met spelers uit de geboortejaren 2013, 2014 en 2015 helemaal vol. Voor deze jaren bestaat een wachtlijst. Helaas kunnen we niet garanderen dat er op korte termijn plek vrij is.

Afhankelijk van jouw leeftijd, of je al eerder gevoetbald hebt én of er plek is in het team van jouw geboortejaar, maakt het Coördinatoren Team afspraken met jouw ouders voor de eerste training. Om mee te trainen heb je nodig: een voetbaltenue naar jouw keuze, voetbalschoenen en scheenbeschermers. Mocht je dit (nog) niet hebben, geef dit dan aan in het gesprek.

Als je een aantal keer hebt meegetraind en je wil graag lid worden van CWO, wordt er een gesprek met je ouders gepland. Hierin worden afspraken gemaakt over teamindeling, clubtenue en trainingstijden. Er wordt ook aan jouw ouders gevraagd wat zij kunnen doen om de club of het team en daarmee jouw hobby te ondersteunen.

Zonder hulp van vrijwilligers kunnen wij onze teams niet laten spelen! Er is voor iedereen wel een passende activiteit en zij krijgen er betrokkenheid en heel veel gezelligheid voor terug!

Weten jouw ouders nog niet zo goed hoe het werkt binnen een sportclub? Laat ze dan dit filmpje zien!

Na dit gesprek wordt aan je ouders gevraagd om je in te schrijven bij CWO, dat kun je Hier doen!

Als je meer wilt weten over onze teams, klik dan hier! En vergeet vooral niet sv CWO te volgen op de socials!

Wil jij seniorlid worden van CWO? Stuur dan een email aan het wedstrijdsecretariaat. Geef in de email jouw ervaring, klasse en positie door. De wedstrijdsecretaris zal eventueel in overleg met de aanvoerder van een team contact met jou opnemen over welke mogelijkheden er zijn binnen de seniorenteams.

Hetzelfde geldt voor teams die zich willen aanmelden.

CWO heeft ook zaalteams. Indien je interesse hebt om je aan te sluiten bij een zaalteam, mail dan naar zaalvoetbal@svcwo.nl en geef daar aan welke ervaring je hebt. De coördinator zaalvoetbal zal contact met je opnemen over de mogelijkheden.

Als je een aantal keer hebt meegetraind en je kunt aansluiten bij een team word jou gevraagd om je in te schrijven bij CWO, dat kun je hier doen!

Als je meer wilt weten over onze teams, klik dan hier! En vergeet vooral niet sv CWO te volgen op de socials!

Wil jij lid worden van onze vrouwenteams bij CWO? Stuur dan een email aan meidenvoetbal@svcwo.nl. Geef in de email jouw ervaring, klasse en positie door. De Coordinator Vrouwenvoetbal zal, eventueel in overleg met de aanvoerder of leidster van een team contact, met jou opnemen over welke mogelijkheden er zijn binnen de vrouwenteams.

Als je een aantal keer hebt meegetraind en je kunt aansluiten bij een team word jou gevraagd om je in te schrijven bij CWO, dat kun je hier doen!

Als je meer wilt weten over onze teams, klik dan hier! En vergeet vooral niet sv CWO te volgen op de socials!

Voor het behouden of zelfs vergroten van plezier in voetbal is het belangrijk dat we bepaalde regels afspreken en ons daar allemaal aan houden. Respectvol omgaan met elkaar moet daarbij de basis zijn waar alles op rust.
Klik hier voor de gedragsregels.

Elke vereniging heeft een wedstrijdsecretariaat en vaak ook een jeugdcommissie. Bij CWO hebben we dit gecombineerd tot de Jeugd Wedstrijdcommissie. Ook hier is een bestuurslid verantwoordelijk voor de aansturing.

De JWC is verantwoordelijk voor een goede planning en verloop van de wedstrijddagen en tevens voor de aansturing van alle coördinatoren. Tevens hebben zij regelmatig afstemming met de TC en de trainers.

Op zaterdag vind je de leden van het JWC boven aan de trap links in de wedstrijdkamer. Hier kun je al je vragen stellen die je niet via de email wil stellen.

De JWC is bereikbaar via jeugdcommissie@svcwo.nl

Binnen CWO werken we met een Trainers Collectief en een Technische Denktank. Binnen het bestuur is een lid die de portefeuille Voetbaltechnische Zaken beheert en daarmee ook de aansturing van het Trainers Collectief en de Technische denktank voor zijn rekening neemt.

Het Trainers Collectief bestaat uit de hoofdtrainers van elke leeftijdscategorie die periodiek (bijvoorbeeld maandelijks of naar gelang behoefte en noodzaak) bijeenkomen om voetbaltechnische zaken met elkaar te bespreken. Het Technische Beleidsplan is een (dynamisch) meerjarenplan en goedgekeurd door het bestuur.

Daarnaast is er een “Denktank” in het leven geroepen bestaande uit ervaren mensen die daar waar nodig op technisch gebied meedenken over het technisch beleid.

Periodiek zullen de Denktank en het Trainers Collectief op aangeven van de Denktank bijeen komen om over technische zaken met elkaar van gedachten te wisselen.

Zodra je bij een team wordt ingedeeld, ontmoet je ook de trainer van jouw team. Bij de meeste teams wordt er gewerkt met een WhatsApp groep. Via deze WhatsAppgroep word je geïnformeerd over alle praktische zaken omtrent het team. In deze whatsapp groep zitten de coördinator, de trainer(s) en de leider(s), de ouders en/of spelers, en de aanvoerder.

Vanuit CWO vinden we het belangrijk te investeren in goede trainers en begeleiding van de vaders en moeders die zich inzetten als trainers van de meester jeugdteams. Er worden regelmatig cursussen of workshops aangeboden in samenwerking met VIB, de KNVB of NOC-NSF. Trainers zijn immers in basis degene waar de spelers zich thuis moeten voelen en waardoor zij bij een club willen spelen.

Elke jeugd geleding heeft een coördinator. De coördinator regelt alle facilitaire zaken rondom een team. Bijvoorbeeld de kleding, de deelname aan activiteiten, de algemene gang van zaken rondom een team. Eigenlijk alle zaken die niet direct met voetballen te maken hebben.

Voor de jeugd (VoetbalsGoal t/m JO19) is er een Coördinatoren Team. Zij zijn bereikbaar via ledenadministratie@svcwo.nl. De mail zal worden doorgestuurd naar de bij het team behorende coördinator.

Bij de seniorenteams heeft elk team een aanvoerder, ook hier ligt een voornamelijk faciliterende rol.

Vanuit de vereniging wordt de communicatie over diverse zaken via de coördinatoren en de aanvoerders richting ouders en spelers verzorgd.

In seizoen 2023 - 2024 zijn er 44 teams en de VoetbalsGoal.

Naast het spelen van wedstrijden wordt er doordeweeks getraind op ons mooie complex. Omdat wij het belangrijk vinden dat het duidelijk is wanneer jij gaat trainen, hoe laat de training begint en eindigt en op welk veld je traint, is er een overzicht gemaakt.

Een belangrijke huisregel bij CWO is, dat het afmelden voor een training vóór training gebeurt. Wij verwachten van je dat je dit meldt bij je trainer per telefoon of een privé-app.

Wil je meer weten over de teams?? Kijk dan hier!

Sinds seizoen 2022 - 2023 heeft CWO een kledingcontract met Robey Teamwear via Voetbalshop.

Via de club ontvangt elke speler eenmalig een wedstrijdtenue bestaande uit een korte broek, shirt en sokken. Als lid van sv CWO krijg je bij Robey via onze webshop ook een aantrekkelijke korting, exclusief voor de leden van sv CWO.

Het kan voorkomen dat het team waarin je terechtkomt gesponsord wordt. In dat geval zal het Wedstrijdsecretariaat voor de senioren en de Jeugd-Wedstrijdcommissie voor de jeugdleden jou hierover informeren.

Kijk hier voor meer informatie.

Als je al enige tijd rondloopt bij CWO zijn veel zaken vanzelfsprekend en weet je vaak je weg wel te vinden binnen de club.

Voor veel nieuwe leden en hun ouders kan het soms wel eens lastig zijn om de juiste informatie te vinden of de juiste personen te spreken.

Op deze website proberen we zoveel mogelijk de informatie actueel te houden, daar is dan ook veel terug te vinden. Maar we hebben ook gedacht dat het handig is om het aloude informatieboekje weer van een nieuw jasje te voorzien en de informatie logisch op een rijtje te zetten, voor zowel nieuwe leden als ook voor leden die al wat langer voetballen bij CWO.

Het nieuwe informatieboekje CWO 2023– 2024 vind je hier.

Het nieuwe boekje zal waar nodig bijgewerkt worden en voorzien van de meest actuele informatie. Kijk dan ook regelmatig op de website of er wijzigingen zijn!

Mis je nog bepaalde informatie? Geef dan een tip via bestuur@svcwo.nl

Vrijwilligers zijn binnen iedere sportvereniging van onschatbare waarde. Van bestuurslid tot barmedewerker, van trainer tot commissielid of scheidsrechter. Ook CWO kan niet zonder vrijwilligers. Van de schoonmaakster tot de bestuursleden, de trainers tot de kantinemedewerkers; allemaal zetten we ons in voor onze club. Naast onze drukke banen, gezinsleven en andere sociale verplichtingen.

Vrijwilligers van “tegenwoordig” zijn niet meer alleen de leden, die hun vrije tijd oneindig inzetten ten behoeve van de vereniging. Ook op ouders willen wij graag een beroep doen om hun steentje bij te dragen aan CWO. In Combinatie zullen Wij Overwinnen. En het is natuurlijk ook hartstikke leuk om iets voor de club te doen, je krijgt er een hoop nieuwe contacten en gezelligheid voor terug, gegarandeerd!

Weet u als ouder niet zo goed hoe een voetbalvereniging is georganiseerd, kijk dan eens naar dit filmpje.

Klik hier voor de vacatures op vrijwilligersgebied.

Klik hier voor onze Digizine 'Welkom bij onze Club