Navigatie overslaan

Programma & Uitslagen

Activiteiten & Toernooien

Activiteiten

De activiteitencommissie van CWO organiseert jaarlijks verschillende activiteiten voor de jeugd van CWO. Het seizoen start in september altijd met de Grote Club Actie. Hierna volgen er verschillende leuke activiteiten, zoals Sinterklaas, Paasbingo, FIFA-toernooi en het Slotfeest.

De activiteitencommissie bestaat momenteel uit 4 personen, namelijk Pleun Onderdelinden, Vincent de Vries, Gerald Voshaar en Quimby Brakenhoff.

Voor de activiteitencommissie zoeken we nog steeds een aantal extra mensen! Mocht je interesse hebben, mail dan naar activiteitencommissie@svcwo.nl.

Activiteitenkalender

Toernooien

De toernooicommissie heeft als doel om alle zaken, rondom het spelen van toernooien bij svCWO, alsmede uit-toernooien, te faciliteren en te coördineren.

De Toernooicommissie organiseert jaarlijks diverse toernooien bij CWO; bv. het Zomertoernooi en het Wintertoernooi. Gezellige clubdagen met leuke teams, goede sfeer, smakelijke buffetten en een absolute feeststemming!

Ook houdt de Toernooicommissie bij welke leuke toernooien er bij andere clubs worden georganiseerd en verspreid deze informatie onder de trainers en aanvoerders van de diverse teams. Zij verzorgen de inschrijving en de informatievoorziening.

Wil je weten welke toernooien er interessant zijn de komende tijd? Kijk dan hieronder voor de toernooikalender en zie gelijk of je al bent aangemeld als team!

Voor meer informatie neem dan contact op via: toernooicommissie@svcwo.nl

Toernooikalender