Navigatie overslaan

Programma & Uitslagen

Clubtenue

Per seizoen 2022 – 2023 heeft CWO een kledingcontract met Robey Sportswear via Voetbalshop.nl.

De webshop om CWO clubkleding te bestellen vind je hier. Je ontvangt via deze website als lid van CWO een aantrekkelijke korting en bij Robey / Voetbalshop.nl weten ze precies wat je nodig hebt, welke kledinglijn we als club hebben uitgekozen en welke standaard logo's er op de tenues en clubkleding horen.

Vanuit CWO krijgt elke speler een wedstrijdtenue in bruikleen (korte broek, shirt en sokken). Dit wordt geregeld en eenmalig verstrekt en geregistreerd via de kledingcommissie. Je aanvoerder of coördinator kan je hierover meer vertellen.

Voor de onderbouw jeugd (t/m JO12) is er een overkoepelende shirtsponsor die het exclusieve recht heeft op de sponsoring op de wedstrijdshirts. Ook voor CWO 1 en 2, en de vrouwenteams zijn vaste sponsoren met exclusieve rechten om hun logo op het wedstrijdshirt te plaatsen.

Als jouw team een andere, eigen sponsor heeft, meld dit dan bij de sponsorcommissie en de kledingcommissie. Zij maken dan afspraken over prijzen, aantallen en waar de logo’s op komen en dan kan jouw teamkleding worden geproduceerd. Hier vind je het sponsorboekje met de mogelijkheden. Informeer hierover bij je leider/aanvoerder of coördinator.

Het door CWO gehanteerde kledingbeleid vindt u hier.

De kledingcommissie is bereikbaar voor aanvragen, bestellingen en overige vragen op kleding@svcwo.nl.

CWO en de Sportspullenbank

Inzameling en uitgifte (tweedehands)sportkleding -en materialen door en voor Vlaardingers: CWO doet mee!

Vanuit Vlaardingen in Beweging (ViB) is in 2022 aan de Vlaardingse sportclubs gevraagd of zij mee willen werken aan de inzameling van sportkleding voor een 2e ronde. Daar hadden wij bij CWO wel oren naar!

Een gebrek aan sportkleding- of materialen zou wat ons betreft geen reden mogen zijn om niet te kunnen sporten of bewegen. En zijn helaas nog teveel gezinnen waar geen of te weinig geld is om voldoende sportkleding -of materialen aan te schaffen.

Wij willen ons steentje bijdragen om deze belemmering weg te nemen in samenwerking met de Sportspullenbank uit Rotterdam en Vlaardingen in Beweging.

Vanaf dit weekend staat er naast het Wedstrijdsecretariaat een groene, bestickerde container waar jullie oude, maar nog goede, sportkleding (voor zowel jeugd als senioren) in kunnen leveren. Als de container vol is, wordt deze geleegd door vrijwilligers van de Sportspullenbank en worden de spullen in een grote loods in Rotterdam gesorteerd voor uitgifte.

Als er bij CWO spelers (zowel jeugd als senioren) zijn die sportkleding of materiaal nodig hebben, kunnen wij bij ViB aangeven welke sportkleding en/of sportmaterialen nodig zijn en deze worden vervolgens door ViB opgehaald bij de Sportspullenbank in Rotterdam. Daarna worden de spullen verstrekt aan de leden voor wie dit bestemd is. De voorraad bij de Sportspullenbank is zo groot dat alle maten en materialen verkrijgbaar zijn.

Wij denken dat dit een win-win situatie is: door het inleveren door onze leden van sportkleding voor een 2e ronde, helpen wij actief mee om meer Vlaardingers te laten sporten en bewegen!

Wat is de Sportspullenbank?
De Sportspullenbank is een vrijwilligersorganisatie. Dit van origine Rotterdamse initiatief wil een belemmering om te sporten wegnemen door sportspullen in te zamelen en uit te geven aan diegene die ze zelf niet kan aanschaffen. Naast de inzameling van tweedehands kleding doneren verschillende (sport)bedrijven/winkels regelmatig sportspullen aan de Sportspullenbank, denk aan overgebleven partijen of uit de collectie gaande maar nog nieuwe kleding. Hierdoor is de voorraad sportkleding -en materialen enorm.

Dus heb jij nog sportkleding die te klein is, te groot is en die ruimte in je kast inneemt? Lever het in bij de container op de club en maak er een ander blij mee!

Of heb jij nieuwe trainingskleding nodig, zijn je schoenen te klein of je scheenbeschermers kapot, en is er thuis gewoonweg niet genoeg geld?? Neem dan contact op met de ledenadministratie, dan melden wij dat bij VIB en wordt dit voor jou of jouw kind geregeld.

Samen voetballen we met plezier bij CWO!