Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Nieuwe complex
We gaan de hoogte in... PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 20 januari 2010 13:04

Met het verdwijnen van de laatste restjes sneeuw en ijs kunnen de bouwvakkers weer volop aan de slag. De laatste metselprofielen zijn geplaatst zodat de 'blokkenplakkers' aan het werk kunnen. Vele duizenden blokken staan inmiddels op het terrein en die zullen de komende dagen op hun plek worden gelegd en geplakt.

Lees meer...
 
Winterweer vertraagt de bouw van het nieuwe complex PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 12 januari 2010 11:50

Ja, heel erg leuk die Elfstedenkoorts, maar voor de bouw van ons nieuwe complex hoeft het eigenlijk niet. Ondanks de erbarmelijke omstandigheden van de laatste weken is er mondjesmaat toch nog wel wat gebeurd: de vloeren van de benedenverdieping zijn allemaal klaar en hier en daar zijn de eerste metalen kolommen al geplaatst. De profielen voor het metselwerk (de houten palen) staan allemaal op hun plek zodat we ons een heel klein beetje een voorstelling kunnen gaan maken hoe het er uit gaat zien...

Lees meer...
 
Help CWO (jezelf) naar het nieuwe complex! PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 22 december 2009 16:30

Het kan aan niemand’s aandacht zijn ontgaan. Sinds een aantal weken is de aannemer volop bezig met de bouw van ons nieuwe complex. Regelmatig is op de website informatie te lezen over de stand van zaken en geven foto’s de vorderingen weer.

Lees meer...
 
Vordering bouw PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 17 december 2009 16:30

De planning was zo mooi uitgedacht: donderdag 17 december wordt begonnen met het opspuiten van de vloeren..., maar helaas, met echt winterweer was geen rekening gehouden. Alles was er klaar voor: de leidingen van de vloerverwarming liggen er, de bewapening van de vloeren was klaar, maar de vorst en de sneeuw gooien een beetje roet in het eten.

Lees meer...
 
Bouw clubgebouw in volle gang PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 01 december 2009 23:02

De bouw van het nieuwe complex is in volle gang. Bijgaande plaatjes zijn gemaakt op 1 december. De fundering begint vorm te krijgen en zelfs een leek kan zich al een aardig beeld vormen van hoe groot het gaat worden. En het wordt écht groot....

 

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 8

Agenda

Deze week zijn jarig:

Jayden Forst (21/07)
Devon Simon (27/07)
Doe Duifhuysen (27/07)
Jay Onderdelinden (27/07)

Wedstrijdverslagen