LEDENADMINISTRATIE

Contributie

Contributie…hoe werkt dat?

Het is normaal dat er contributie betaald moet worden als je lid bent geworden van CWO. De contributiebedragen per leeftijdscategorie vind je hier. 

De contributie van CWO voor het seizoen 2022-2023 bedraagt:

  • Senioren € 244,-
  • Dames € 222,-
  • Junioren (JO15-JO17-JO19) € 180,-
  • Pupillen (JO7 t/m JO13) € 150,-
  • VoetbalsGoal € 70,-
  • Zaal € 206,-
  • Zaal en Veld Combi € 330,-
  • Niet-spelende leden € 133,-
  • Donateurs € 42,-

CWO heeft het incasseren van de contributie uitbesteed aan NIKKI. Zij verzorgen het gehele proces van aanschrijven, herinneren en aanmanen totdat de contributie volledig betaald is. Je betaalt de contributie in 1 x of in maximaal 9 termijnen via NIKKI. Eenvoudig en gemakkelijk, dus hiermee willen wij jou en onszelf ontzorgen. 

Hieronder in het kort wat je kan verwachten.

Stap 1. Je bent ingeschreven.

Stap 2. Je ontvangt per sms en mail een iDeal-link om te betalen bij NIKKI.

Stap 3. Op je persoonlijke pagina kun je aangeven hoe je wilt betalen (in 1x of in 9x).

Stap 4. Je hebt je contributie voldaan. 

Klik hier voor de voorwaarden en procedures rondom contributie. 

Achterstand seizoen 2021-2022:

Alle openstaande contributies worden meegenomen naar een volgend seizoen. Deze achterstand moet eerst worden voldaan voordat u kunt voetballen in het nieuwe seizoen!

Tot slot kun je hieronder terecht om je lidmaatschap te ‘wijzigen’ of te beëindigen.

Leuk dat jij of je kind lid wil worden van sv CWO!

Aanmelden als lid kan vanaf de leeftijd van 4 jaar. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via onderstaande button.

Wanneer je in de afgelopen jaren bij een andere vereniging hebt gevoetbald, krijgen jij én de vereniging waar je vertrekt een melding van je overschrijving naar CWO. In die melding kan staan dat er een financiële blokkade is. De oude vereniging doet dat om uit te zoeken of je een contributie achterstand hebt of dat je nog kleding in moet leveren. Indien dat allemaal in orde is zal je oude vereniging je vrijgeven voor een overgang naar onze vereniging.

Zonder toestemming van je oude vereniging kan je dus geen lid worden van sv CWO.

Wilt u dat uw kind bij ons komt sporten, en heeft u hulp nodig in de vorm van een bijdrage om de contributie te betalen? Dien dan onder bepaalde voorwaarden een aanvraag in bij het Jeugd Sport Fonds. Klik hier om een aanvraag te doen.

Ben jij 18 jaar of ouder en blijft er geen geld over om te voetballen? Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat de contributie worden betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum. Klik hier  voor meer informatie.

Wijzigen lidmaatschap

Wil je de vorm van het lidmaatschap of je persoonlijke gegevens wijzigen? Stuur dan een mail naar ledenadministratie@svcwo.nl met de te wijzigen gegevens. Wij zullen de wijzigingen zo spoedig mogelijk verwerken.

Beëindigen lidmaatschap

Opzeggingen van het lidmaatschap dienen uiterlijk 1 juli ingediend te worden via een e-mail gericht aan ledenadministratie@svcwo.nl.

In geval van opzeggingen gedurende het seizoen, is het lid gehouden aan het betalen van het gedeeltelijk of geheel voldoen van de contributie. Restitutie van betaalde contributie vindt niet plaats. In bijzondere gevallen zoals blessures beslist de penningmeester in samenspraak met de TC of het (gedeeltelijk) vrijgesteld te worden van de contributie.

Noteer in de e-mail uw naam, geboortedatum, adres en welk team, en de reden voor uitschrijving.

De procedure rondom beëindiging van het lidmaatschap, vindt u hier.

CWO en de Sportspullenbank

Inzameling en uitgifte (tweedehands)sportkleding -en materialen door en voor Vlaardingers: CWO doet mee!

Vanuit Vlaardingen in Beweging (ViB) is in 2022 aan de Vlaardingse sportclubs gevraagd of zij mee willen werken aan de inzameling van sportkleding voor een 2e ronde. Daar hadden wij bij CWO wel oren naar!

Een gebrek aan sportkleding- of materialen zou wat ons betreft geen reden mogen zijn om niet te kunnen sporten of bewegen. En zijn helaas nog teveel gezinnen waar geen of te weinig geld is om voldoende sportkleding -of materialen aan te schaffen.

Wij willen ons steentje bijdragen om deze belemmering weg te nemen in samenwerking met de Sportspullenbank uit Rotterdam en Vlaardingen in Beweging.

Vanaf dit weekend staat er naast het Wedstrijdsecretariaat een groene, bestickerde container waar jullie oude, maar nog goede, sportkleding (voor zowel jeugd als senioren) in kunnen leveren. Als de container vol is, wordt deze geleegd door vrijwilligers van de Sportspullenbank en worden de spullen in een grote loods in Rotterdam gesorteerd voor uitgifte.

Als er bij CWO spelers (zowel jeugd als senioren) zijn die sportkleding of materiaal nodig hebben, kunnen wij bij ViB aangeven welke sportkleding en/of sportmaterialen nodig zijn en deze worden vervolgens door ViB opgehaald bij de Sportspullenbank in Rotterdam. Daarna worden de spullen verstrekt aan de leden voor wie dit bestemd is. De voorraad bij de Sportspullenbank is zo groot dat alle maten en materialen verkrijgbaar zijn.

Wij denken dat dit een win-win situatie is: door het inleveren door onze leden van sportkleding voor een 2e ronde, helpen wij actief mee om meer Vlaardingers te laten sporten en bewegen!

Wat is de Sportspullenbank?

De Sportspullenbank is een vrijwilligersorganisatie. Dit van origine Rotterdamse initiatief wil een belemmering om te sporten wegnemen door sportspullen in te zamelen en uit te geven aan diegene die ze zelf niet kan aanschaffen. Naast de inzameling van tweedehands kleding doneren verschillende (sport)bedrijven/winkels regelmatig sportspullen aan de Sportspullenbank, denk aan overgebleven partijen of uit de collectie gaande maar nog nieuwe kleding. Hierdoor is de voorraad sportkleding -en materialen enorm.

Dus heb jij nog sportkleding die te klein is, te groot is en die ruimte in je kast inneemt? Lever het in bij de container op de club en maak er een ander blij mee!

Of heb jij nieuwe trainingskleding nodig, zijn je schoenen te klein of je scheenbeschermers kapot, en is er thuis gewoonweg niet genoeg geld?? Neem dan contact op met de ledenadministratie, dan melden wij dat bij VIB en wordt dit voor jou of jouw kind geregeld.

Samen voetballen we met plezier bij CWO!