NIEUWE LEDEN

Wat je moet weten als nieuw lid….

Deze webpagina is speciaal bedoeld voor onze nieuwe leden. Op deze pagina vind je alle praktische informatie als je net nieuw bent bij CWO. Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat je naast deze informatie mogelijk nog een vraag hebt. 

Deze vraag kan je gewoon op de club stellen bij het wedstrijdsecretariaat of door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@svcwo.nl

Senior of jeugdlid en het contact?

Als je je hebt ingeschreven vind je hier alle informatie over de jeugd. Voor de teamindeling van senior leden word je door het wedstrijdsecretariaat benaderd.

Ben je een ouder en/of verzorger van een nieuw jeugdtalent dan word je binnen één week telefonisch benaderd door iemand van de Jeugd-Wedstrijdcommissie. Hij zal een kennismakingsafspraak maken en je daarin alle aanvullende informatie geven over de vereniging en hoe het werkt bij ons en kijken in welk team jouw kind kan gaan spelen.

Gedragsregels?

Voor het behouden of zelfs vergroten van plezier in voetbal is het belangrijk dat we bepaalde regels afspreken en ons daar allemaal aan houden. Respectvol omgaan met elkaar moet daarbij de basis zijn waar alles op rust.
Klik hier voor de gedragsregels.

Contributie…hoe werkt dat?

Het is normaal dat er contributie betaald moet worden als je lid bent geworden van CWO. De contributiebedragen per leeftijdscategorie vind je hier.

CWO heeft het incasseren van de contributie uitbesteed aan NIKKI. Zij verzorgen het gehele proces van aanschrijven, herinneren en aanmanen totdat de contributie volledig betaald is. Je betaalt de contributie in 1 x of in maximaal 9 termijnen via NIKKI. Eenvoudig en gemakkelijk, dus hiermee willen wij jou en onszelf ontzorgen. 

Hieronder in het kort wat je kan verwachten.

Stap 1. Je bent ingeschreven.

Stap 2. Je ontvangt per sms en mail een iDeal-link om te betalen bij NIKKI.

Stap 3. Op je persoonlijke pagina kun je aangeven hoe je wilt betalen (in 1x of in 9x).

Stap 4. Je hebt je contributie voldaan. 

Klik hier voor de voorwaarden en procedures rondom contributie. 

Achterstand seizoen 2020-2021:

Alle openstaande contributies worden meegenomen naar een volgend seizoen. Deze achterstand moet eerst worden voldaan voordat u kunt voetballen in het nieuwe seizoen!

Tot slot kun je hieronder terecht om je lidmaatschap te ‘wijzigen’ of te beëindigen.

Wie zijn de trainers en hoe zijn zij te bereiken?

We vinden het belangrijk dat je weet wie jouw trainer wordt en op welke manier hij of zij te bereiken is. Op de site tref je per team (klik op pagina TEAMS op de pijl achter je eigen team en klik op de button Teaminformatie) de namen van de trainers aan. Via de Jeugd-Wedstrijdcommissie word je geïnformeerd wie jouw trainer wordt. Bij de jeugdelftallen wordt er gewerkt met een WhatsApp groep. Via deze WhatsAppgroep word je geïnformeerd over alle praktische zaken omtrent het team. Na een definitieve indeling zal je (als ouder(s)) hieraan toegevoegd worden.

Wanneer wordt er getraind?

Naast het spelen van wedstrijden wordt er doordeweeks getraind op ons mooie complex. Omdat wij het belangrijk vinden dat het duidelijk is wanneer jij gaat trainen, hoe laat de training begint en eindigt en op welk veld je traint, is er een overzicht gemaakt. Dit overzicht is binnenkort hier te vinden.

Een belangrijke huisregel bij CWO is, dat het afmelden voor een training vóór training gebeurt. Wij verwachten van je dat je dit meldt bij je trainer per telefoon of een privé-app.

Het tenue van CWO

Sinds een aantal jaar heeft CWO een kledingcontract met Masita. Teamwear Concept (gevestigd op Hoogstad 209 in Vlaardingen) is onze kledingleverancier. 

Je zult zelf kleding (korte broek, shirt en sokken) moeten aanschaffen bij Teamwear Concept. Als lid van sv CWO krijg je bij Teamwear ook een aantrekkelijke korting exclusief voor de leden van sv CWO.
In de showroom op Hoogstad is er mogelijkheid tot aanschaf en het passen van o.a. trainingspakken en sokken.

Een andere mogelijkheid is dat je de kleding aanschaft via onze webshop. Deze is binnenkort te bereiken.

Het kan voorkomen dat het team waarin je terechtkomt gesponsord wordt. In dat geval zal het Wedstrijdsecretariaat voor de senioren en de Jeugd-Wedstrijdcommissie voor de jeugdleden jou hierover informeren.

Zonder vrijwilligers, geen CWO…..de vrijwilliger van tegenwoordig

Vrijwilligers zijn binnen iedere sportvereniging van onschatbare waarde. Van bestuurslid tot barmedewerker, van trainer tot commissielid of scheidsrechter. Ook CWO kan niet zonder vrijwilligers.

Vrijwilligers van “tegenwoordig” zijn niet meer de leden, die hun vrije tijd oneindig inzetten ten behoeve van de vereniging. Echter willen wij graag een beroep op jou/u doen om jouw/uw steentje bij te dragen aan CWO. In Combinatie zullen Wij Overwinnen. En het is natuurlijk ook hartstikke leuk om iets voor de club te doen, je krijgt er een hoop nieuwe contacten en gezelligheid voor terug, gegarandeerd!

Klik hier voor de vacatures op vrijwilligersgebied.

Klik op de afbeelding voor onze Digizine 'Welkom bij onze Club'.