Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO wint eenvoudig bij Rhoon 2-5 (0-3) PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 25 april 2018 14:27Wat vooraf een lastige wedstrijd leek te worden omdat Rhoon vecht tegen degradatie werd voor CWO een gemakkelijke overwinning.
Rhoon begon fel en de eerste kans was ook voor Rhoon in de derde minuut. Er ontstond een scrimmage voor het doel van CWO, maar de scheidsrechter constateerde een overtreding.

Drie minuten later was het aan de andere kant wel raak. Adilson Mendes Moreira veroverde de bal vlak bij het strafschop gebied en schoot de bal in het doel, 0-1. In de 17e minuut leek CWO de voorsprong al te verdubbelen toen Mike van der Meer hard op het doel schoot en de keeper kansloos was. De bal ging echter via de onderkant van de lat weer het veld in. In de 26e minuut was het wel raak. Opnieuw haalde Mike van der Meer hard uit, deze keer ging de bal net onder de lat in het doel, 0-2.  Drie minuten later was het opnieuw Adilson Mendes Moreira die scoorde nadat de keeper het schot van Arij van Bree nog net kon keren, 0-3.

Vijf minuten na de rust werd de bal door de verdediging van Rhoon niet goed weggewerkt en kon Mike van der Meer onderscheppen. Hij ging alleen op de keeper af en liet hem kansloos, 0-4.
In de 65e minuut kreeg CWO een corner en was het Jordi de Bruin die scoorde, 0-5.
Een minuut later counterde Rhoon en kwam een aanvaller alleen voor Yordi Godijn die kansloos was, 1-5. CWO ging wat slordiger spelen. In de 83e minuut kreeg Rhoon een vrije trap bij de rand van het strafschopgebied die heel snel genomen werd en in het doel verdween, 2-5, wat ook de eindstand werd.

Op 5 mei speelt CWO de volgende inhaalwedstrijd uit bij koploper Hellevoetsluis. 

 

Agenda

Deze week zijn jarig:

Pien Voshaar (24/06)
Dani Koning (25/06)
Dion Mujaj (26/06)
Omer Faruk Kadi (28/06)