Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO wint van koploper BVCB 2-1 (1-0) PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 22 april 2018 17:33CWO lijkt weer in vorm te komen voor het laatste gedeelte van de competitie. Het is met de zege op BVCB nog steeds niet veilig, maar het is weer een stap in de goede richting. Op alle fronten werd BVCB afgetroefd. CWO speelde met meer inzet en de echte wil om te winnen.

In het begin van de wedstrijd werden beide teams nauwelijks gevaarlijk. Een schot van een van de aanvallers van BVCB in de 17e minuut ging over het doel. In de 20e minuut was er een mogelijkheid voor Adilson Mendes Moreira, die probeerde met een lobje de keeper van BVCB te passeren, maar de bal ging net naast het doel. In de 21e minuut gaf Adilson de bal vanaf rechts perfect op Gio Santos Bovanture die met een volley de bal in een keer in de kruising joeg, 1-0. BVCB probeerde wel wat terug te doen, maar werd niet echt gevaarlijk.

Ook na de rust probeerde BVCB het initiatief te nemen, maar in de 50e minuut verdubbelde CWO de voorsprong. Een verdediger speelde de bal te zacht over en Gio Santos Boaventure was er snel bij om deze fout af te straffen, 2-0. In de 65e minuut leek het zelfs 3-0 te kunnen worden toen Adilson alleen voor de keeper kwam, deze redde echter uitstekend. Een minuut later een zelfde soort situatie, de hoek was hier te moeilijk en de bal kwam in het zijnet. BVCB kwam af en toe ook gevaarlijk voor het doel van CWO, maar Yordi Godijn greep uitstekend in. In de 85e minuut ontstond er een scrimmage voor het doel van CWO en verdween de bal in het doel, 2-1. Het werd de laatste minuten nog erg spannend.

In de blessuretijd kreeg Gio nog een mogelijkheid toen Marleyson Mejia de bal voor gaf. Gio kon de bal echter net niet raken. CWO is door deze overwinning weer een plaatsje gestegen. Dinsdag a.s. speelt CWO de inhaalwedstrijd uit bij Rhoon om 20.00 uur.

 

 

Agenda

Deze week zijn jarig:

Pien Voshaar (24/06)
Dani Koning (25/06)
Dion Mujaj (26/06)
Omer Faruk Kadi (28/06)