Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Vrijwilligers bedankt ! PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 13 maart 2018 09:38Afgelopen vrijdag was het druk op het Trimpad in- en rondom ons mooie complex met een zeer grote groep aan vrijwilligers die zich massaal hadden aangemeld voor de nodige klussen tijdens de landelijke NL-doet dag bij  CWO. Er waren zo’n kleine 20  “klussen” uitgezet van het verhangen van een deurdranger tot het verplaatsen van het fietsenrek.

Vanuit onze eigen gelederen waren de volgende personen druk in de weer : Pleun, Johan, Herman, Ron, Ina, Casper, Wim, Piet, Ed V, Hans, Ries, Robert en Ronald.

De firma Verkade Vlaardingen (Simon Verkade en Gert-Jan van Veen) was drukdoende bezig, met zwaar materiaal, om de fietsenstallingen te verplaatsen. Zij werden bijgestaan door  Aannemingsbedrijf Onderdelinden BV (Petri van Dijk en Ed Onderdelinden) voor de benodigde montage werkzaamheden. Die dingen moeten immers ook worden vastgezet.

Zeer verrassend was de aanmelding van het bedrijf KWK HUISVESTINGSREGISSEURS vanuit het niets. Zij kwamen met een heel peloton vrijwilligers opdagen. Te weten,  Riny Kort, Tjeerd de Wijs, Bas Kohlman, Ingrid Kort, Anke Neecke, Annelies Poot, Marco Mud, Patrick IJtsma, Niels van Oosterbos, Judith Brabers, Linda Bierman en Thirza Oud.  Zij hebben zich voornamelijk bezig gehouden met alle schoonmaak klussen.

Daarnaast waren er ook 3 afgevaardigden van Pameijer Vlaardingen, Steef Klok, Dave Schrobben en een collega waar ik de naam niet meer van weet…sorry).

De overheerlijke lunch werd verzorgd door het culinaire koppel Mariska en Dave.

Een speciale dank gaat er uit naar de firma HUURMAAT Vlaardingen voor het kosteloos beschikbaar van een hoogwerker welke nodig was om op een veilige manier de netten te vervangen van de ballenvangers rondom de kunstgras velden. Grote dank!

En uiteraard onze eigen Wim de Roo  die in samenwerking met het Albeda College 2 schitterende klaphekken heeft gemaakt voor op veld 1.

Namens het Bestuur willen wij een ieder die zijn bijdrage heeft geleverd reuze bedanken voor haar of zijn inzet. Wij zijn hier als vereniging enorm blij en content mee.


 
Recente artikelen in de categorie Laatste nieuws

Deze week zijn jarig:

Liliana Semedo Tavares (10/12)
Yassir Aissa Mouhand (10/12)
Emir Fidan (11/12)
Nischa Riedijk (11/12)
Jouri Poppelaars (12/12)
Tom Poppelaars (12/12)
Milano van Uffelen (13/12)
Martijn Cox (15/12)
Jemayro Teixera (16/12)