Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO met 10 man in de slotfase onderuit tegen Alexandria’66 1-2 (1-1) PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 28 januari 2018 13:50Nadat Mike van der Meer in de 33e minuut 2 gele kaarten kreeg en dus kon gaan douchen verdedigde CWO de 1-0 voorsprong, maar kon de gelijkmaker nog in de eerste helft en het winnende doelpunt in de slotfase niet voorkomen.

CWO startte prima en was in de beginfase direct het betere team. In de 12e minuut werd Talha Koc goed aangespeeld en kon alleen op de keeper afgaan, deze dwong hem wel naar de zijkant, maar Talha omspeelde de keeper en schoot de bal in het lege doel, 1-0.
Hierna kwam Alexandria’66 wat beter in de wedstrijd zonder dat er echt gevaarlijke momenten voor het doel van CWO kwamen. Bij een duel om de bal floot scheidsrechter De Mik voor een overtreding van CWO door Mike van der Meer, tot ieders verbazing gaf hij daarbij een gele kaart. In de emotie die hierop volgde hoorde hij Mike van der Meer iets zeggen en gaf vervolgens de tweede gele kaart, zodat CWO met 10 man verder moest. Alexandria’66 ging er wat meer in geloven dat er iets te halen viel. CWO moest wat meer naar achteren en in de 43e minuut werd de verdediging van CWO uitgespeeld en was Yordi Godijn kansloos, 1-1.

Waar iedereen verwachtte dat in de tweede helft Alexandria’66 CWO vast zou zetten op eigen helft gebeurde het tegenovergestelde. CWO was de aanvallende ploeg en kreeg in de 47e minuut al de eerste kans, maar de kopbal ging net over het doel.
In de 51e minuut was het Laurens Cruz die in het strafschop gebied de bal kreeg en een verdediger van Alexandria’66 passeerde, hij werd hierbij aangetikt en ging onderuit. Scheidrechter De Mik floot direct, maar tot verbazing van zowel de spelers en supporters van CWO en Alexandra’66 gaf hij Laurens Cruz een gele kaart voor een schwalbe. CWO gaf het echter niet op en kreeg ook een aantal corners, maar steeds ging de bal naast of over het doel.
In de 87e minuut bij een van de schaarse counters van Alexandria’66 kwam een aanvaller bij het strafschopgebied van CWO. Jordi de Bruin leek een doorgang naar het doel te verhinderen, maar gleed onderuit waardoor de aanvaller van Alexandra’66 alleen voor Yordi Godijn kwam, die kansloos was, 1-2.  De resterende tijd was te kort voor CWO om nog iets terug te kunnen doen.

Zaterdag a.s. speelt CWO uit tegen Rhoon.Met dank aan Mischa Keemink van Waterweg Sport voor de foto's. 

 

Agenda

Deze week zijn jarig:

Pien Voshaar (24/06)
Dani Koning (25/06)
Dion Mujaj (26/06)
Omer Faruk Kadi (28/06)