Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

We krijgen een huisgenoot PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 24 april 2017 20:59Afgelopen vrijdagmiddag 21 april zetten sv CWO en St. Vlaardingen in Beweging hun handtekening onder de huurovereenkomst voor het komende jaar. Stichting Vlaardingen in Beweging is sinds de zomer van 2016 op zoek geweest naar een nieuwe werkplek voor de inmiddels 10 buurtsportcoaches en de JOGG-regisseur. Deze heeft men uiteindelijk gevonden in het instructielokaal van sv CWO

Het bestuur van de sportclub gaf bij monde van bestuurslid Sjaak van der Kroon voorafgaand aan het tekenen van de overeenkomst aan verheugd te zijn met de komst van ViB. “De komst van ViB maakt naast het wekelijkse medegebruik door de Scheidsrechtersvereniging en de Klaverjasclub uit de wijk dat de accommodatie ook overdag nuttig gebruikt wordt.” Aldus Van der Kroon. “Dit past bij de ambities van de club. Hoewel het streven is om te groeien naar 800 leden in 5 jaar tijd heeft de club op dit moment de ruimte om andere organisaties te huisvesten. Dus dat doen we dan graag” vult hij aan daar wij en de naam zegt het al sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen.

Marvin Visser gaf op zijn beurt namens ViB aan dat de verhuizing van de Zuidbuurt naar de sportaccommodatie aan het Trimpad prima past in de ontwikkeling welke de Stichting op dit moment doormaakt. Visser: “Gezien de groei van de organisatie en de professionalisering ambitie voor de toekomst werd het tijd om een kantoor te betrekken welke past bij onze toekomst. Deze hebben we gevonden bij sv CWO”

Vooralsnog gaan beide organisaties een overeenkomst aan voor 12 maanden. De sportclub geeft aan er alles aan te doen om het ViB zo naar de zin te maken dat men nooit meer weg wil.
“Voorlopig is de nieuwe werkplek bij CWO een mooie stap voorwaarts voor ViB welke ons veel extra mogelijkheden oplevert. We zijn hier gevestigd midden in de sport, centraler in Vlaardingen en daardoor toegankelijker en bereikbaarder” aldus Visser.

Klik hier voor het artikel in De Vlaardinger. 
Recente artikelen in de categorie Laatste nieuws

Deze week zijn jarig:

Mohamed Abdulkader (19/10)
Quinten Jawalapersad (20/10)
Ahmet Sonmezer (21/10)
Jayden Jawalapersad (21/10)
Soufiane Reda (22/10)
Rafael Frezgi (24/10)
Daimy Kerklaan (25/10)
Musa Taner (25/10)