Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

In memoriam Aad Vroom
woensdag 03 mei 2017 09:39Aad was een markant figuur met een duidelijke mening, zeker over het voetballen. Hij heeft vele jaren in RKWIK 1 gespeeld, even heeft hij nog bij onze "tegenstander" De Hollandiaan gevoetbald.

Lees meer...
 
Selectie CWO zoekt alleen nog een leider
vrijdag 14 april 2017 16:40Het seizoen loopt naar het einde en zowel het 1e als het 2e elftal heeft nog een toetje in de vorm van halve finale Vlaardings kampioenschap en nacompetitie.
Na de evaluatiegesprekken heeft 90 % van de selectie aangegeven te zullen blijven bij de sv CWO en daarnaast zijn ook een aantal versterkingen aangetrokken voor komend seizoen.

Lees meer...
 
Kieft en Van Egmond naar CWO
vrijdag 14 april 2017 07:53Donderdag 18 mei a.s. verzorgt st. Businessclub CWO weer een bijzondere voetbalavond bij de club. Tijdens deze avond, gehouden in ons mooie clubgebouw, maken de Businessclubleden, sponsoren en overige relaties kennis met oud-speler Wim Kieft en schrijver Michel van Egmond.

Lees meer...
 
Groot deel selectie blijft
maandag 10 april 2017 14:03

De TC heeft inmiddels van een groot deel van de huidige selectie het ja-woord gekregen voor volgend seizoen. Zo hebben onder meer aanvoerder Arij van Bree, de afgelopen zaterdag nog scorende Colin Pleysier, Talha Koc, Jordi de Bruin, Dempsey Varela en Mike van der Meer aangegeven ook na dit seizoen bij CWO te blijven.

Lees meer...
 
Bij CWO is niet alleen het gras groener
zaterdag 08 april 2017 07:04Eind april zijn er op het dak van de kantine van s.v. CWO maar liefst 140 zonnepanelen te zien. CWO is daarmee de eerste voetbalvereniging in Vlaardingen die gebruik gaat maken van zonne-energie.

Lees meer...
 
Start nu met voordelig fitnessen op Sportcentrum Vlaardingen
vrijdag 17 maart 2017 10:33

Wilt u ook graag werken aan uw conditie en uw spieren versterken in een gezellige en sfeervolle omgeving? Sportcentrum Vlaardingen helpt u graag uw doelen te bereiken.
Sportcentrum Vlaardingen is een multifunctioneel leisure centrum voor bewegen en ontspanning. U kunt bij ons fitnessen, tennissen, groepslessen volgen en gebruik maken van sauna en of zonnestudio.

Lees meer...
 
Eerste nieuwe namen volgend seizoen CWO bekend
maandag 27 maart 2017 19:45De technische commissie van CWO heeft de toezegging van een drietal nieuwe spelers binnen voor het volgend seizoen. De verdedigers Perry Bakx (Zwaluwen), Floris van Dorp (Excelsior Maassluis) en Steve Hijmans (VFC) spelen volgend seizoen in het Azuurblauwe shirt.

Lees meer...
 
CWO ontvangt eerste toezegging voor volgend seizoen
zondag 12 maart 2017 19:37CWO heeft van een aantal selectiespelers de toezegging gekregen dat zij ook volgend seizoen graag uit willen komen voor club. De volgende spelers zullen sowieso ook volgend seizoen het Azuurblauwe shirt dragen: Dwy Kampe,  Romeo da Silva, Jeilly Moreno, Chris Tavares Barros en Danny de With.

Lees meer...
 
Update rubbergranulaat
zaterdag 18 februari 2017 08:54Beste Leden,
Het televisieprogramma ZEMBLA zond op woensdag 15 februari jl. een vervolg op de uitzending van 5 oktober jl. uit met de titel:  'Gevaarlijk spel, het vervolg'. Hierdoor is mogelijk weer veel aandacht van andere (lokale) media, voetbalclubs en hun leden en kunnen uiteenlopende vragen ontstaan.

Lees meer...
 
Nieuwe opzet pupillenvoetbal – Plezier en ontwikkeling voorop
woensdag 15 februari 2017 15:12De KNVB introduceert na, uitgebreid onderzoek, nieuwe wedstrijdvormen. Hiervoor zijn pilots en  introductie avonden georganiseerd en is de hulp ingeroepen van deskundigen uit binnen- en buitenland, coaches, scheidsrechters, ouders en natuurlijk de kinderen zelf.

Lees meer...
 
In memoriam Chris Carlebür
maandag 20 februari 2017 18:10Vandaag is ons ter ore gekomen dat gisteren "ome" Chris Carlebür is overleden. Chris is voor veel oud-Wikkers een bekende. Zo stond Chris bij RK WIK vaak achter de bar, zat hij bij de onderhoudsploeg en was hij de kantinebeheerder bij RK WIK. Ook is Chris in 2001 benoemd tot Supererkakikker, de prijs voor personen die zich dat seizoen buitengewoon verdienstelijk hadden gemaakt voor de vereniging, wat op Chris natuurlijk van toepassing was.

Lees meer...
 
CWO gastheer KNVB Jeugdplan Nederland
vrijdag 27 januari 2017 16:50In de maanden januari en februari 2017 is CWO de thuisbasis voor het KNVB Jeugdplan Nederland (JPN) regio Rotterdam. Dat betekent dat er een 3-tal selectiewedstrijden op onze accommodatie worden georganiseerd.

Lees meer...
 
CWO zoekt per direct nieuwe A1 trainer
maandag 09 januari 2017 17:00Voetbalvereniging CWO uit Vlaardingen is voor het tweede helft van het seizoen met spoed op zoek naar een gedreven en enthousiaste trainer voor de JO19-1 (A1), uitkomende in de 2de klasse.
Zowel ervaren- als startende trainers kunnen reageren op de vacature.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 35

Deze week zijn jarig:

Felisberto Tavares Semedo (15/10)
Mohamed Abdulkader (19/10)
Quinten Jawalapersad (20/10)