Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Maatschappelijke activiteiten: "CWO actief in de wijk"
zaterdag 04 oktober 2008 13:05
Donderdag 18 september was het dan zover. 4 basisscholen, de welzijnsorganisaties, de kinderopvang, Tante Yo, de buurtvereniging en de wijkwinkel zaten om de tafel. Jeannette Haaster en Ben van der Velde waren aangeschoven als vertegenwoordiger van CWO.
Lees meer...
 
Statuten CWO
vrijdag 26 september 2008 11:55
Statuten zijn grondregels, bepalingen die ten grondslag liggen aan bepaalde rechtspersonen, zoals de naamloze vennootschap, besloten vennootschap, vereniging en stichting, die in de akte van oprichting zijn vervat. Zo heeft ook CWO zijn statuten en die zijn vanaf heden, in zijn geheel, te bekijken op de site
 
Sloop RKWIK-gebouw vol van start
zondag 17 augustus 2008 10:39
Op weg naar de nieuwe kunstgrasvelden is de sloop van het RKWIK-gebouw dan toch echt begonnen. Het eerste fysieke bewijs, dat de nieuwe accommodatie onderweg is. De sloop was nu al noodzakelijk om de kunstgrasvelden op de voormalige velden van de zondagclub te kunnen aanleggen.
Sloop RKWIK-gebouw
Klik op de foto voor een vergroting.
Lees meer...
 
CWO Businessclub scoort!
maandag 07 juli 2008 19:00

De officieuze geboortedatum van CWO (de officiële datum is natuurlijk 11 september 1920, de oorspronkelijke oprichtingsdatum van De Hollandiaan) stond niet alleen in het teken van de contractondertekening van de Hoofdtrainer voor CWO/zat, ook werden diezelfde datum vier sponsoren voor langere termijn vastgelegd; het e.e.a. met een totale waarde van ruim k€100.

Lees meer...
 
Fusiepartners sluiten clubgeschiedenis spectaculair af
zondag 06 juli 2008 18:57

Feestavonden waren er genoeg de laatste tijd, en wellicht zal er hier en daar een traantje weggepinkt ijn. Het is ook niet niks allemaal. HVO rondde haar clubbestaan af met een grootst feest ter ere van aar 80-jarige jubileumfeest op 29 juni jl. Bovendien werd het seizoen ook prestatief prachtig
afgesloten met het Vlaardings Kampioensschap. Ook HVO C1 wist daarbij de titel in de wacht te lepen.

Lees meer...
 
CWO-Hoofdtrainers ondertekenen contract
maandag 07 juli 2008 17:47

In de eerste week van in het CWO- bestaan stonden de hoofdtrainers centraal. Eerder dit jaar was al overeenstemming bereikt met Joop Koster voor één seizoen als hoofdtrainer van de zaterdagtak. Dat feit werd op 1 juli 2008 dan eindelijk formeel bezegeld met een feestelijke ondertekening van de overeenkomst ; 5 dagen later was de hoofdtrainer van de zondagtak aan de beurt; de 37-jarige Jaco Verhoev. Twee no-nonsens trainers, die zich niet laten verleiden tot stoere taal.


 Joop Koster

 
Jacco Verhoev 

Lees meer...
 
sv CWO: het begin van iets moois...
maandag 07 juli 2008 17:40

CWO heeft dan eindelijk op dinsdag 1 juli 2008 officieel het licht gezien. En het is echt ongelofelijk, wanneer je terugkijkt op die immense berg werk dat door al die geweldenaren is verstouwd in de afgelopen maanden. Het wordt al helemaal ongelofelijk als je dan een voorstelling probeert te maken van al het werk dat er nog voor ons ligt.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 41 42 Volgende > Einde >>

Pagina 42 van 42

Agenda

Deze week zijn jarig:

Pien Voshaar (24/06)
Dani Koning (25/06)
Dion Mujaj (26/06)
Omer Faruk Kadi (28/06)