Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Rad van Avontuur draait voor VVOR!
vrijdag 06 februari 2009 13:16

Het rad van Avontuur draait weer, dit keer helemaal opgepimpt met de nieuwe kleuren en voorzien van 16 nieuwe sponsoren. Grote man achter dit initiatief is Jan Budel en Hoefnagel Sportprijzen droeg zorg voor de bedrukking. Na de wedstrijd CWO/zat 1 -VVOR 1, wat eindelijk weer de eerste competitiewedstrijd na de winsterstop zal moeten gaan worden (tenminste, als de weergoden, of beter nog, de gesteldheid van het veld het toelaten), zullen er weer prachtige prijzen kunnen worden gewonnen.

Lees meer...
 
Mart van der Most overleden
vrijdag 19 december 2008 10:48

Afgelopen dinsdag is plotseling Mart van der Most overleden; hij is slechts 64 jaar geworden. Mart is over de jaren heen een markant figuur geweest in de Vlaardingse sportwereld; hij is gedurende vele jaren actief geweest als scheidsrechter, en heeft vanuit die positie ook nog geruime tijd de voorzittershamer van de Vlaardingse scheidsrechtersvereniging gehanteerd. Ook is Mart de initiator én voorzitter geweest van de Belangen Vereniging Veldsport (BVV). Tevens was hij een gewaardeerd lid van de Vlaardingse Raad voor Sport en Recreatie, de voorloper van de BVV.

Lees meer...
 
Twee publicaties voor de jeugdafdelng
zondag 16 november 2008 16:41

De definitieve versies van een tweetal publicates ten behoeve van de jeugdafdeling hebben recentelijk het levenslicht gezen.
Het betreft hier het algemene Informateboekje alsmede de Handleiding voor de leiders en trainers.

 
Businessclub on tour: "heerlijk, helder en educatief"
dinsdag 04 november 2008 10:38
Hertog Jan

Vrijdag 24 oktober om 11.00 uur stapten een 30-tal businessclubleden in een touringcar met de mooie naam De Vlaerdinger. Onze bestemming was dit keer het plaatsje Arcen, waar de bierbrouwerij van Hertog Jan is gelegen en wij zelf konden kijken hoe het goudgele vocht werd gemaakt, gebotteld en via het proeflokaal werd geconsumeerd.
Lees meer...
 
Vrijwilligersbeleid: "Welke kwaliteiten heb jij eigenlijk?"
zaterdag 04 oktober 2008 15:51
CWO, dat ben je zelf! Het kan niet vaak genoeg gezegd worden.
En dat moeten zeker onze nieuwe leden weten!  
Lees meer...
 
Maatschappelijke activiteiten: "CWO actief in de wijk"
zaterdag 04 oktober 2008 13:05
Donderdag 18 september was het dan zover. 4 basisscholen, de welzijnsorganisaties, de kinderopvang, Tante Yo, de buurtvereniging en de wijkwinkel zaten om de tafel. Jeannette Haaster en Ben van der Velde waren aangeschoven als vertegenwoordiger van CWO.
Lees meer...
 
Statuten CWO
vrijdag 26 september 2008 11:55
Statuten zijn grondregels, bepalingen die ten grondslag liggen aan bepaalde rechtspersonen, zoals de naamloze vennootschap, besloten vennootschap, vereniging en stichting, die in de akte van oprichting zijn vervat. Zo heeft ook CWO zijn statuten en die zijn vanaf heden, in zijn geheel, te bekijken op de site
 
Sloop RKWIK-gebouw vol van start
zondag 17 augustus 2008 10:39
Op weg naar de nieuwe kunstgrasvelden is de sloop van het RKWIK-gebouw dan toch echt begonnen. Het eerste fysieke bewijs, dat de nieuwe accommodatie onderweg is. De sloop was nu al noodzakelijk om de kunstgrasvelden op de voormalige velden van de zondagclub te kunnen aanleggen.
Sloop RKWIK-gebouw
Klik op de foto voor een vergroting.
Lees meer...
 
CWO Businessclub scoort!
maandag 07 juli 2008 19:00

De officieuze geboortedatum van CWO (de officiële datum is natuurlijk 11 september 1920, de oorspronkelijke oprichtingsdatum van De Hollandiaan) stond niet alleen in het teken van de contractondertekening van de Hoofdtrainer voor CWO/zat, ook werden diezelfde datum vier sponsoren voor langere termijn vastgelegd; het e.e.a. met een totale waarde van ruim k€100.

Lees meer...
 
Fusiepartners sluiten clubgeschiedenis spectaculair af
zondag 06 juli 2008 18:57

Feestavonden waren er genoeg de laatste tijd, en wellicht zal er hier en daar een traantje weggepinkt ijn. Het is ook niet niks allemaal. HVO rondde haar clubbestaan af met een grootst feest ter ere van aar 80-jarige jubileumfeest op 29 juni jl. Bovendien werd het seizoen ook prestatief prachtig
afgesloten met het Vlaardings Kampioensschap. Ook HVO C1 wist daarbij de titel in de wacht te lepen.

Lees meer...
 
CWO-Hoofdtrainers ondertekenen contract
maandag 07 juli 2008 17:47

In de eerste week van in het CWO- bestaan stonden de hoofdtrainers centraal. Eerder dit jaar was al overeenstemming bereikt met Joop Koster voor één seizoen als hoofdtrainer van de zaterdagtak. Dat feit werd op 1 juli 2008 dan eindelijk formeel bezegeld met een feestelijke ondertekening van de overeenkomst ; 5 dagen later was de hoofdtrainer van de zondagtak aan de beurt; de 37-jarige Jaco Verhoev. Twee no-nonsens trainers, die zich niet laten verleiden tot stoere taal.


 Joop Koster

 
Jacco Verhoev 

Lees meer...
 
sv CWO: het begin van iets moois...
maandag 07 juli 2008 17:40

CWO heeft dan eindelijk op dinsdag 1 juli 2008 officieel het licht gezien. En het is echt ongelofelijk, wanneer je terugkijkt op die immense berg werk dat door al die geweldenaren is verstouwd in de afgelopen maanden. Het wordt al helemaal ongelofelijk als je dan een voorstelling probeert te maken van al het werk dat er nog voor ons ligt.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 31 32 33 34 35 Volgende > Einde >>

Pagina 35 van 35

Deze week zijn jarig:

Mohamed Abdulkader (19/10)
Quinten Jawalapersad (20/10)
Ahmet Sonmezer (21/10)
Jayden Jawalapersad (21/10)
Soufiane Reda (22/10)
Rafael Frezgi (24/10)
Daimy Kerklaan (25/10)
Musa Taner (25/10)