Navigatie overslaan

Programma & Uitslagen

Twee oude bekenden keren terug bij CWO

Jeilli Moreno en Chris da Silva komen na de zomer de selectie van hoofdtrainer Dennis van der Waal versterken. De buitenspeler en verdedigende middenvelder hebben beide al een verleden bij de club, en brengen bovendien een bak aan ervaring met zich mee. 

Jeilli kwam eerder uit voor onder andere Neptunes, DSV, en Strijen, en dus CWO. Destijds maakte hij ook al minuten onder het huidige trainersduo Dennis en Fransisco. Dat is ook meteen de belangrijkste reden van zijn terugkeer, zo zegt hij zelf. ,,Ik weet hier waar ik aan toe ben, en heb gewoon heel veel vertrouwen in dit trainersduo. Ik verwacht een seizoen waarin we als één team voor elkaar zullen vechten, en daarnaast heel veel plezier gaan hebben in het spelletje."

Chris speelde eerder voor Swift Boys, Oude Maas, sv Charlois, Deltasport en CWO. Na een tussenjaar keert hij na zomer weer terug op 't Trimpad. ,,Ik voel me hier heel erg op mijn plek. Het is een warme club waar ik al veel mensen ken, waaronder mijn broer Dempsey die hier al jaren speelt." Ook Chris heeft vertrouwen in het komend seizoen. ,,De kern is gebleven, en dat zijn allemaal jongens met kwaliteit en ervaring."