Voorzitter Bianca stopt ermee…

Per 1 november legt Bianca haar taken als voorzitter neer. Dat doet ze met pijn in het hart, maar tegelijkertijd wetende dat het de enige juiste beslissing is. ,,Ik heb deze zomer de tijd genomen om goed na te denken, en ben tot een weloverwogen besluit gekomen. Het waren vier prachtige jaren waar ik met veel plezier op terugkijk, en het is nu aan iemand anders om de ingezette lijn door te trekken.”

‘Voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven’, zo zei Kees Jansma ooit. En zo is het! Het is een prachtig spelletje, maar uiteindelijk draait het niet alleen om ‘er eentje meer maken dan de tegenstander’, of het besturen van de mooiste voetbalclub van Vlaardingen en omstreken. ,,De afgelopen periode kwam ik erachter dat mijn werkzaamheden als voorzitter niet meer te combineren zijn met de andere zaken in het leven die ik belangrijk vind, zoals m’n baan, familie, en het werk dat ik bij de scouting doe. Daarom heb ik besloten om per de eerstvolgende algemene ledenvergadering (1 november) mijn functie als voorzitter neer te leggen.”

Bianca kan met trots terugkijken op haar termijn als voorzitter. In de afgelopen vier jaar heeft de club enkele mooie resultaten behaald. Zo is een samenwerking aangegaan met PR Sport, wat heeft geleid tot bezoek van ploegen als FC Shakhtar, AEK Athene, FC Utrecht, Excelsior Rotterdam, Fortuna Sittard, Sparta enzovoorts. Ook is ons ledenaantal gigantisch gestegen naar inmiddels zo’n 800 leden. De kantine heeft een upgrade gehad, net als ons tenue, en de verlichting rondom de velden is binnenkort zo duurzaam als maar zijn kan.

Ik spreek zeker niet alleen voor mezelf als ik zeg dat Bianca de geschiedenis ingaat als één van de fijnste voorzitters die onze club in zijn prille bestaan gekend heeft. Vier jaar lang heeft zij zich met volle overgave ingezet om de vereniging naar een hoger plan te tillen, en met groot succes. Zelfs een pandemie kon de exponentiele groei die we de afgelopen jaren aan ’t Trimpad hebben doorgemaakt niet tegenhouden. Tal van nieuwe vrijwilligers, nieuwe projecten en positieve publiciteit zijn onder leiding van de immer gedreven Bianca op ons pad gekomen. Daarvoor willen wij Bianca onwijs bedanken! Bedankt voor je enthousiasme, positieve energie, doorzettingsvermogen, geduld en warmte. We zien je altijd nog graag langs de lijn als trotse voetbalmoeder.

Ondertussen zijn we als club druk bezig om de juiste opvolger aan te stellen. Hierover hopen we snel meer naar buiten te kunnen brengen. Als er geïnteresseerden zijn in vervanging van deze rol in het bestuur of een andere bestuursfunctie, graag aangeven bij de andere bestuursleden of via bestuur@svcwo.nl.

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: