Laatste nieuws wedstrijd FC Shakhtar – Fortuna Sittard

Beste bezoeker van de wedstrijd FC Shakhtar vs Fortuna Sittard op vrijdag 22 juli!

Wat leuk dat je deze wedstrijd komt bekijken op het complex van sv CWO!

Wij willen er samen met jou een fantastische dag van maken, daarom wijzen wij je graag op de volgende praktische zaken:

Om 15.00 uur openen wij onze deuren. Het programma start om 16:00 uur met de wedstrijd FC Shakhtar 2 vs Fortuna Sittard 2, gevolgd door de wedstrijd FC Shakhtar 1 – Fortuna Sittard 1 om 18:30 uur.

Hoe kom ik er?

  • Kom op de fiets (de fietsenstalling bevindt zich voor de entree van het gebouw) lopend of met het Openbaar Vervoer (metrostation Vlaardingen Oost, bushalte Meidoornstraat-buslijn 56).
  • Indien je met de auto komt, kijk dan hieronder voor de parkeerinstructie voor jouw aanrijroute en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars ter plaatse op, zo zorgen we dat ook onze directe buren een fijne dag hebben.
  • Let u erop dat vanaf 21:00 uur de A20 richting Hoek van Holland volledig is afgesloten vanaf Vlaardingen West!

Hoe is het complex ingericht?

– Bij de ingang wordt uw ticket gecontroleerd, alsmede uw tasinhoud. Wij wijzen u op de huisregels in de bijlage. Tevens krijgt u een polsbandje om voor de leeftijdsherkenning.

– De tribune en kantine zijn gereserveerd voor genodigden, en zijn ivm veiligheidsredenen daarom niet toegankelijk voor overige toeschouwers. Langs het veld is echter meer dan genoeg plek, waarschijnlijk in het zonnetje!

– Rondom het veld zijn twee buitenbarren en een frietkar aanwezig om je van een hapje en een drankje te voorzien. Ook vind je op meerdere plekken sanitaire voorzieningen.

– Consumpties kunnen worden verkregen met munten. Deze zijn direct naast de ingang van het complex verkrijgbaar. Er kan betaald worden met Pin.

Onze laatste tips!

– Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan.

– Vuurwerk en fakkels zijn niet toegestaan, je begrijpt dat de Oekraïense bezoekers hier andere associaties bij hebben dan wij.

– Volg de instructies en aanwijzingen van onze medewerkers en onze huisregels (zie hieronder) op het complex.

Het adres is sv CWO, Trimpad 12, 3135 GA Vlaardingen, kijk op de parkeerinstructies voor de parkeerplaatsen langs de aanrijroutes)

Wij wensen jou een geweldige dag met een leuke wedstrijd!

Sportieve groeten, sv CWO, FC Shakhtar en Fortuna Sittard

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: