Navigatie overslaan

Programma & Uitslagen

Daan ten Broek kiest voor CWO

De 24-jarige middenvelder, die ook achterin uit de voeten kan, komt over van competitiegenoot Kethel Spaland. Mede dankzij het overtuigende verhaal van de nieuwe hoofdtrainer hoefde hij niet lang te twijfelen. 

Daan begon met voetballen bij stadsgenoot vv Zwaluwen. In de B-junioren vertrok hij naar vv Westlandia, waar hij 2 seizoenen volmaakte. Eenmaal rijp voor het seniorenvoetbal keerde de Vlaardinger terug in zijn thuisstad, en wel aan de Marathonweg bij DVO'32. Na vijf jaar DVO koos hij vorig jaar voor een nieuwe uitdaging in Schiedam. Na een teleurstellend jaar besloot hij komend seizoen zijn hel elders te zoeken. ,,En op dat moment kreeg ik een appje van Dennis die ik kende van Zwaluwen", zegt Daan. ,,Even later kwam ik op gesprek en dat was eigenlijk heel positief. Zowel de spelopvatting van de trainer als alles eromheen, dat geeft denk ik een goede basis om te presteren."

Dat is dan ook direct de doelstelling voor de maanden die na de zomerstop zullen volgen. ,,Ik verwacht dat we gaan bouwen aan een hecht team dat goed presteert, en mooie momenten gaat neerzetten op het veld."

(Foto door Ruben Zegers)