Navigatie overslaan

Programma & Uitslagen

CWO verwelkomt Conference League-winnaar

Met grote trots kondigt CWO aan dat Olympiakos Piraeus, de kersverse winnaar van de Conference League, van 13 tot en met 28 juli een trainingskamp zal beleggen op ons sportcomplex aan 't Trimpad. Deze Griekse grootmacht bereidt zich bij ons voor op het nieuwe voetbalseizoen.

Olympiakos Piraeus zal verblijven in het Van der Valk hotel in Schiedam en tweemaal daags per fiets naar ons sportcomplex komen om een training af te werken. Daarnaast is er de mogelijkheid dat er oefenwedstrijden worden georganiseerd waarbij publiek welkom is. Meer informatie hierover volgt eventueel later.

We zijn ontzettend trots dat we in samenwerking met PR Sport opnieuw een topclub mogen ondersteunen in hun seizoenvoorbereiding. In de zomer van 2022 ontvingen wij FC Shakhtar, die na een succesvolle eerste ervaring het jaar daarop terugkeerde. Later datzelfde jaar hadden we ook het Turkse Antalyaspor, met onder andere Leroy Fer in de selectie, te gast. Dit jaar hebben we de eer om Olympiakos Piraeus te verwelkomen.

Meer info volgt!