Navigatie overslaan

Programma & Uitslagen

CWO 13-1, The Last Dance

Zondag 16 Juni is het zover… de laatste keer CWO 13-1 in deze samenstelling.

Na een aantal leuke jaren in deze prachtige samenstelling waar plezier en succes samen zijn gekomen gaat dit sprookjesboek nu echt dicht. Na een waanzinnig seizoen in de 12-1 waarin werd afgesloten met winst in het Vlaardingskampioenschap mocht het dit jaar helaas niet zo zijn… en kan dit sterrenteam de schaal helaas niet drie jaar op rij omhooghouden. Nadat het onzeker was of de trainers Steve en Wesley door konden gaan met dit talentvolle team van de 12-1 naar de 13-1 is het na een aantal gesprekken zover gekomen en gingen zij toch nog een jaar door met deze fantastisch groep. Na de zomer van de van 2023 maakten Saffiero, Valentijn en Batuhan alias Batutank de overstap van 12-2 en 11-1 naar de nieuwe 13-1 van CWO.

Het seizoen begon goed met in de eerste fase een derde plek. Echter in de tweede fase ging het helemaal mis door het vele aantal blessures die stand hebben gehouden t/m de 3e fase. Door de vele aantal blessures waar de 13-1 mee te maken heeft gehad was het voor Steve & Wesley elke week weer puzzelen hoe zij toch weer een compleet elftal op de been konden krijgen om elke zaterdag toch weer te proberen het beste ervan te maken. Gelukkig wordt er bij CWO in clubbelang gedacht en voor de spelers uit de 11-1 en 12-1 was dit toch ook een mooie kans om hun debuut te maken in de 13-1. Wij danken daarom de volgende spelers uit de 11-1 en 12-1 die ons heel wat zaterdagen uit de brand hebben geholpen: Giovanni, Merdan, Jules, Noa, Niek, Lyam, Shane,Maas en niet te vergeten Fenne keepster uit de 11-3 die bij ons regelmatig heeft meegespeeld als speelster samen met haar broer Jay van der Knaap die aanvoerder is bij de 13-1! Jongens en Meiden uit de O11 en O12 enorm bedankt!!!

Ondanks dit seizoen veel tegenslagen heeft gekend zijn er ook heel veel positieve dingen gebeurd zoals eerder vermeldt de vele debutanten. Ook werd er dit seizoen van de drie wedstrijden tegen VFC drie keer gewonnen.

Afgelopen weekend was misschien wel iets waar de kinderen het meeste naar hebben uitgekeken… de Walibi Cup. Na een weekend weinig slaap speelde de jongens een toernooi bij DOS Kampen. Laten we het kort houden, het slaaptekort bij de kinderen en bij de trainers was te merken. Haha!


Na dit seizoen zullen er een paar wijzigingen plaatsvinden in deze selectie. Lilou Kalis zal volgend seizoen een traject ingaan bij Feyenoord waar zij vol voor haar kansen zal gaan. Zo gaat ook Eveline Visser dit traject aan bij Sparta Rotterdam en de laatste van onze Meiden, Charlie Hoogerboord zal na deze zomer te zien zijn in het shirt van Excelsior Rotterdam en dus niet meer de clubkleuren bij CWO gaan vertegenwoordigen.

Dames enorm veel succes!!!

Verder zal onze keeper Lex Brakenhoff op 16 Juni samen met zijn trainer Wesley zijn handschoenen verbranden aangezien hij volgend seizoen zal gaan voetballen (ipv keepen) bij CWO.

Aankomend weekend is het laatste toernooi bij stadsgenoot VFC. Hier zal deze samenstelling van trainers en spelers voor de laatste keer samen zijn. Steve en Wesley zullen na dit seizoen ook uit elkaar gaan en binnenkort zullen de gesprekken plaatsvinden over wat zij kunnen gaan doen bij hun cluppie waar zij toch al beiden lid van zijn sinds RKWIK.

Steve zal volgend jaar vol voor zijn kansen gaan binnen de selectie van CWO om volgend jaar om elke zaterdag om 14:30 te bewonderen zijn i.p.v. 12:00 op de zaterdagen dat CWO 1 en CWO 2 thuis spelen. Wesley zal uiteraard elke vrijdag nog te zien zijn met zijn voetbalschool bij CWO. Verder hebben zij beiden al aangegeven bij te willen springen bij de jeugdteams om toch training te kunnen geven bij toch wel de mooiste amateurclub die er bestaat.

Graag willen Steve en Wesley de volgende spelers bedanken voor de afgelopen jaren: Lex Brakenhoff, Valentijn van Velzen, Charlie Hoogerboord, Jay van der Knaap, Batuhan Erbas, Saffiero Sardha, Twan Molijn, Quinnten Jawalapersad, Simon Kamchati, Rayan Touhrach, Floris Liebrechts, Eveline Visser, Lilou Kalis en Damin Bouhannouch. Ondanks jullie soms het bloed onder onze nagels hebben gehaald, zijn wij jullie ook enorm dankbaar voor de afgelopen jaren.

Helaas heeft ook dit sprookje een einde en gaan wij zaterdag en zondag nog een keer volgas bij het toernooi van VFC. Normaal is de koek op maar zoals jullie weten is bij deze trainers is het bier op…


Jongens en meiden bedankt en we zien jullie uiteraard volgend seizoen nog vaak zat!

Namens de twee meest gestoorde trainers Steve en Wesley!
door Wesley Verkerk