Finalisten!

Afgelopen woensdag speelde we onze eerste wedstrijd van het Vlaardings kampioenschap.
Deze wedstrijd speelde we tegen Victoria’O4 VR1.
Het was goed weer en er hing een gezellige sfeer.
We begonnen vanaf het begin niet erg fanatiek en fel wat ons helaas op een 0-2 achterstand bracht.
Maar zoals ook afgelopen seizoen is gebleken hoeft achterstaan bij ons niet direct verliezen te betekenen.
We werden als het ware ‘wakker geschud’ en gingen feller spelen.
Nisha wist na een mooie steekpass van Jill de 1-2 te scoren.
Niet erg veel later kwam ze 1 op 1 met de keeper en maakte er een gelijke stand van, 2-2.
Voor rust wist ook Pien na een mooie voorzet van Nathalie nog een doelpunt te maken wat ons op een 3-2 voorsprong bracht.

Nu was het aan ons om deze stand vast te houden.

Na de rust hebben we ons spel weer voortgezet. Echter wist Victoria ook nog een doelpunt te maken, wat ons weer op een gelijke stand bracht, 3-3.

Mochten we gelijk spelen zou er doormiddel van penalty’s een winnaar komen.

Zo ver is het met dank aan Nisha haar 3e doelpunt niet gekomen. We hebben de wedstrijd met een 4-3 overwinning afgesloten.

Busra is verkozen tot woman of the match omdat zij na een lange kruisband revalidatie haar eerste minuten weer heeft gemaakt.
We zijn erg blij dat zij zich nu ook weer spelend van betekenis mag maken in het team!

Volgende week staat de wedstrijd tegen Zwaluwen op de planning.