Dames vroeg wakker!

We moesten vandaag vroeg onze wekker zetten, er moest namelijk om 10 uur al tegen Ariston’80 worden gespeeld.

De wedstrijd begon zoals gewoonlijk met een tegendoelpunt binnen de eerste 5 minuten. Vanaf dat moment gingen we een stuk feller spelen en viel bijna de 1-1 door een kopbal van Jill, deze werd helaas van de lijn gehaald.

Gelukkig lukte het Daniëlle daarna wel om de 1-1 te maken. We gingen fel verder en door een mooie steekpass van Jill zette Daimy ons op een voorsprong 1-2. Met deze stand gingen we de rust in.

De tweede helft kwam onze Pien erin en scoorde ze zowel de 1-3 als de 1-4.

Voor Lea was dit een mooie wedstrijd voor haar debuut, ze heeft haar eerste minuten weer gemaakt na 4 jaar

Vandaag is onze woman of the match Hanneke! Ze verraste iedereen met haar goede keepers skills en stond goed zelfverzekerd in het goal!

De punten gaan weer mee naar Vlaardingen, we hadden nog een hoop andere kansen echter schoot Verkade de bal naar Tokio.