Negatief resultaat na goed begin

CWO – Heinenoord 2-4 (1-0)

Een sterk begin van CWO resulteerde al snel in een snelle aanval via de rechterkant die goed werd afgerond door Tom en leek de nederlaag tegen eerste klasser Brielle snel vergeten.

Tot aan de rust was er een perfect evenwicht tussen beide teams en bleef het tot aan de rust 1-0 voor CWO. Met een goed gevoel gingen we de rust in om in de 2e helft het niveau van de eerste helft meer en meer kwijt te raken. Tel daarbij op dat Heinenoord met haar spitsen snelle tegenaanvallen wist te plaatsen en zo met 1-2 voorkwam. CWO probeerde het nog even maar liep opnieuw tegen een counter aan, 1-3. Nadat ook de 1-4 op het scorebord kwam zette CWO nogmaals aan en kreeg een penalty om de score een beter aanzien te geven. Adnan schoot de bal weliswaar onberispelijk in maar de 2-4 nederlaag leidde er toe dat de uitschakeling in de bekerstrijd definitief werd. A.s. zaterdag wacht de laatste bekerwedstrijd, thuis tegen Zuidland, een wedstrijd om des keizers baard.