Hattrick voor Daphne!

CWO VR1 – SCHIPLUIDEN VR1

Vandaag stond de wedstrijd tegen Schipluiden op het programma. Voor ons nog een onbekende tegenstander. Ook vandaag waren we nog niet helemaal compleet. Na wat veranderingen in de opstelling wisten we na de bespreking wat ons te doen stond.

De wedstrijd begon goed. We hebben de laatste weken veel getraind op samenspel en tikken, dit was dan ook zeker terug te zien in de wedstrijd.

Er werd veel vanuit achter opgebouwd, wat resulteerde in een aantal mooie aanvallen en een snel doelpunt van Nathy, 1-0. Ook de 2-0 werd snel gemaakt, dit keer door Daphne, die deze wedstrijd eindelijk haar debuut maakte na een aantal weken hard trainen. Na een corner wist Pien uit de tweede bal de 3-0 te maken. De 4-0 werd na een tijdje spelen gemaakt door onze Nathy en de 5-0 werd kort hierna gemaakt door Daphne. Met deze stand gingen we dan ook de rust in.

Het bleek dat we nog niet helemaal wakker waren na de rust wat resulteerde in een tegendoelpunt, 5-1. Er was echter (nog) geen reden voor paniek. We moeten tenminste ook nog iets hebben om weer aan te werken dinsdag …

Na een handsbal in de 16-meter kregen we een penalty mee welke Zoë goed benutte, 6-1. Na een tijdje spelen maakte Pien nog de 7-1 en de 8-1. Als klap op de vuurpijl maakte Daphne vlak voor het einde van de wedstrijd nog de 9-1, een ware hattrick dus (niet volgens Arno, want voor een hattrick moet je volgens hem 3x scoren in 1 helft). Wij keuren hem in iedergeval goed 😉.

Deze week is Daphne woman of the match geworden. Na een lange tijd trainen (en werken) kon ze eindelijk haar debuut maken. Alle verwachtingen heeft ze waargemaakt met maar liefst 3 goals, hard werken en goed samenspel. Wel succes met het overtreffen van je debuut…