CWO pakt verdient punt tegen SHO

Na twee oefenpotjes uit tegen vv Nieuwenhoorn en vv Voorschoten was het eindelijk een oefenpotje thuis tegen wederom een eerste klasser, dit maal was SHO onze tegenstander.
Voor de wedstrijd mochten Sem (JO10-4) en Tim (Voetbalschool) Pieterse als pupillen van de week proberen te scoren tegen SHO, beide wisten het netje te doen bollen. Deze twee mannetjes waren super blij, want SHO wordt getraind door hun opa Gilbert de Wildt, dus wilde zij CWO alvast op een voorsprong zetten.
Onder leiding van scheidsrechter Ricardo Veldhoen werd er afgetrapt voor deze derde oefenpartij. CWO kreeg na vijf minuten spelen de eerste kans, echter Taha Kardi raakte de bal verkeerd en schoot over. Een minuut later was het raak voor onze gasten, uit een corner wisten zij keeper Joost Ipenburg te passeren en de 0-1 aan te tekenen. De eerste helft was voor SHO, zij hadden meer rust in hun spel en wisten elkaar beter te vinden. In de 35e minuut was het toch raak voor Justin van Mullem, echter stond hij in buitenspelpositie en werd zijn doelpunt afgekeurd. Nog geen minuut later kreeg Justin wederom een grote kans. Jordao Pattinama wist vanaf rechts goed voor te geven en Justin een vrije kopkans van dichtbij te geven. Pa van Mullem telde hem al, maar Justin kopte naast.
Na het bakkie thee zagen we een beter voetballend CWO. Er werd beter gecombineerd en het was wachten op een doelpunt. In de 62ste minuut was CWO dichtbij de gelijkmaker toen Adnan Bajic zijn schot op de lat zag landen. 10 minuten later was het wel raak voor CWO. Vanaf rechts werd door Adnan Bajic een vrijetrap genomen, Jimmy Onderdelinden wist de bal goed binnen te koppen en de verdiende 1-1 op het scorebord te zetten. SHO liet het er niet bij zitten en zocht ook meer de aanval. In de 77-ste minuut was het wederom raak voor onze gasten, na een goed uitgevoerde counter deden zij het netje bollen en de 1-2 op het scorebord te zetten. CWO toonde karakter en bleef met goed combinatievoetbal het doel van SHO op zoeken. In de 85-ste minuut was het na goed doorzetten vanaf links, weer raak voor CWO. Oualid Tarafit wist een voorzet vanaf links hard in te koppen en de 2-2 te maken. Dit was tevens de eindstand van een prima oefenpotje voor een goed bezette tribune.