Wie traint de JO18??

Wij zijn op zoek naar een nieuwe trainer en begeleiders voor onze JO18 jongens!

Soms denk je dat je de trainers voor de teams goed geregeld hebt voor het nieuwe seizoen, maar soms komt er wel eens onverwachts een klink in de kabel.

Kevin Hoogewoning, al jaren een bekend gezicht als trainer van de bovenbouw teams, en voor dit seizoen bereid gevonden om de JO18 onder zijn hoede te nemen, heeft een kans-van-zijn-leven-aanbieding gekregen bij een professionele voetbalschool. Hij gaat hier fulltime aan de slag in zijn droombaan; professioneel en fulltime trainer zijn. Vanzelfsprekend gunnen wij hem deze kans van harte. Maar het levert voor ons een uitdaging op om een nieuwe trainer te zoeken voor de JO18 terwijl het seizoen al gestart is. Vandaar deze late oproep voor een trainer JO18!

Ook ouders en supporters van dit teams vragen wij hierbij om hun hulp aan te bieden; zonder begeleiding op zaterdag kunnen wij dit team niet laten spelen. Met een roulatie schema van ouders en betrokkenen voor de zaterdagen zijn deze jongens erg geholpen!

Denk jij bij het lezen van dit bericht, we laten die jongens niet in de kou staan, misschien kan ik wel wat doen? Neem dan snel contact op met Karim via tc@svcwo.nl

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: