Vrijwilligers BBQ

Beste CWO-ers, of eigenlijk lieve vrijwilligers,

Wat maakt het ons trots en blij dat we hier samen met jullie een mooie zondagse vrijwilligers BBQ middag mogen vieren.

Wat fijn dat jullie er zijn!

Zo begon de speech op zondag 4 juni, tijdens de Vrijwilligers BBQ op CWO.

Waarom een vrijwilligers BBQ?

Om alle vrijwilligers te bedanken, te waarderen voor al hun goede en harde werk. De een op de voorgrond, de ander achter de schermen, de een 1 x per week, de ander meerdere keren per week, de een met de bal aan de voet en een groepje kids, de ander achter de bar of een computerscherm. De een zeker niet minder of meer dan de ander, sterker nog; de een kan niet zonder de ander!

Met al die vrijwilligers maken wij CWO! Ieder draagt zijn of haar steentje bij, we zijn allemaal een klein radartje in een groter geheel; door samen te werken zorgen we voor een goed functionerend CWO.

Ook hebben nog wat mensen in het bijzonder bedankt:

Lenneke en Hans Westerdijk

Lenneke en Hans (die niet aanwezig was omdat hij zijn cluppie Sparta aan het aanmoedigen was), als jarenlange vaste krachten van het Wedstrijdsecretariaat hebben zij al heel wat mensen de revue zien passeren. Samen hebben zij vele uren het gastheerschap van de club voor de gastteams vervuld. Hoeveel kannen limonade hebben jullie wel niet uitgedeeld?

Als blijk van waardering hebben wij op verzoek van de wedstrijdsecretariaat collega’s, Lenneke en Hans Lid van Verdienste van CWO gemaakt.

Gewoon omdat zij dat verdienen!

Met de overhandig van de oorkonde en een mooie bos bloemen, werd Lenneke gefeliciteerd onder luid applaus.

Daarnaast hadden we ook nog een paar jubilarissen: Jordy Leewis met 31 jaar lidmaatschap en Lex van Gelder met 40 jaar lidmaatschap. Daarvoor was het woord aan Pleun.

Dank je wel Pleun, wat fijn dat jij ons historisch geweten bent.

Ook was er nog aandacht voor iemand die onze club binnenkort gaat verlaten voor een andere klus bij een andere vereniging, Jeff Stans. Jeff werd bedankt voor zijn inzet op onze selectieteams en ook voor de andere dingen die je voor de club hebt gedaan in jouw rol als hoofdtrainer. Wij hebben je ervaren als een hoofdtrainer die verder keek dan CWO 1, altijd bereid om mee te praten en te doen binnen de club, en je hebt hier ook je ontwikkeling van prof voetballer naar trainerschap kunnen opstarten. En waar wij met z’n allen gehoopt hadden op betere resultaten zullen we het moeten doen met het huidige resultaat…….

Jeff werd bedankt voor de mooie jaren, we blijven je graag zien op de club en langs de lijn, je zoons hebben al een plekje op de wachtlijst van de VoetbalsGoal 😊 Veel succes bij Nieuwenhoorn!

Na nog wat mooie woorden voor de diverse kampioensteams en aandacht voor de Oekraïense vrienden die in juli weer bij ons te gast zijn, kwam de speech ten einde. Alle hongerige ogen door de lekkere luchten die door de kantine trokken, waren gericht op de BBQ buiten op het terras. Het was goed verzorgd en we hebben heerlijk gegeten!

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: