Vlaardingen kleurt blauw op heerlijk voetbaldagje aan ’t Trimpad!

De vogeltjes fluiten uit volle borst als al vroeg in de morgen de zon opkomt. En geef ze is ongelijk, die vogeltjes… Het is immers Blue Saturday! Alle ingrediënten voor een heerlijke voetbaldag lijken vandaag aanwezig te zijn. Het is fantastisch weer, met een lucht zo blauw als ons tenue, en we hebben we een bomvol schema aan thuiswedstrijden op het programma staan.

Neem nou bijvoorbeeld CWO 4 dat een cruciale wedstrijd voor het kampioenschap speelt tegen Schiedamse buurman SVV. Mede dankzij doelpunten van o.a. Dani Klein, Tom van Pelt en Rens Vogel trokken de mannen en 6-3 overwinning over de streep! Gaat dat langverwachte kampioensfeest er dan eindelijk komen? Over een paar weken weten we het!

Een ander team dat knap de drie punten op ’t Trimpad wist te behouden was de JO12-1. De jongens en meiden van trainers Steve en Wesley namen het op tegen niemand minder dan het grote Sparta Rotterdam! Echter waren onze blauwwitte kanjers alles behalve onder de indruk van hun tegenstander, en wisten ze de toeschouwers op de tribune te vermaken met mooi voetbal. Ook oud voetballer en cultheld Nathan Rutjes, die bij Sparta zijn zoontje van aanwijzingen voorzag, stond zichtbaar te genieten van het vertoonde spel.

En dan te bedenken dat het mooiste nog moest komen! Om 17.00 stond de burenclash nog tussen CWO en VFC op het programma. Dit affiche, in combinatie met het machtige zonnetje, zorgde voor een afgeladen sportcomplex. Van heinen en verre waren de mensen afgerezen naar Vlaardingen om dit ware voetbalspektakel te mogen aanschouwen! Allemaal waren zij natuurlijk benieuwd wie er met de overwinning vandoor zou gaan. Vanaf de aftrap, die door een geel-blauw rookgordijn iets was verlaat, nam CWO de leiding. In de tweede helft kreeg Daniel de toeschouwers van de banken door de winnende goal te maken! 1-0.

En het bleef nog lang onrustig. Wat volgde was een gezellige avond die tot in de late uurtjes doorging. DJ Josh verzorgde de muziek, onze leden de gezelligheid, en voorzitter Bianca draaide een bardienst. Graag willen we alle vrijwilligers bedanken die er een mooie dag van hebben gemaakt! Volgende maand (20 mei) gaan we het nog eens dunnetjes overdoen als de andere stadsgenoot uit de competitie op bezoek komt, vv Cion. Tot snel!

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: