Update nieuw clubtenue CWO – deel 2

Beste CWO-er,

Graag willen wij jullie bijpraten over de voortgang in het proces rondom het nieuwe clubtenue en de nieuwe kledingleverancier. Helaas is ons tijdspad wat van slag geraakt door coronagevallen, vakanties en andere organisatorische prioriteiten.

Zoals eerder aangegeven is een groepje leden aan de slag gegaan met het finetunen en het verder ontwikkelen van de wedstrijdtenue voorstellen. Hieruit zijn nog wat aanpassingen gekomen die door de ontwerper verwerkt worden.

De afgelopen weken zijn er ook diverse gesprekken gevoerd met accountmanagers van kledingmerken die daarop een financieel voorstel bij ons hebben ingediend. Van de voorstellen wordt een overzicht opgesteld met de voors- en tegens en de financiële consequenties voor de club en de leden.

Ook zijn er diverse samples opgestuurd naar de club om het materiaal te kunnen voelen en bekijken. Dit is al door een aantal leden gedaan. Wil jij ook je mening geven over de materiaalkeuze? Dan is daar van maandag tot en met woensdag (14, 15 en 16 maart a.s.) nog de gelegenheid voor. Je kunt je dan na 17:00 uur melden bij het barpersoneel en die zal je meenemen naar de bestuurskamer waar de samples liggen. We vragen je dan om het formulier wat daar beschikbaar is in te vullen met jouw mening.

Donderdag a.s. komt het bestuur bij elkaar om de uitkomsten van de financiële vergelijking en de materiaalkeuze op een rijtje te zetten en een beslissing te nemen over welke leverancier onze nieuwe samenwerkingspartner wordt op het gebied van de clubkleding voor de komende jaren.

Na donderdag komen wij bij de leden terug met een datum voor de ALV waarin we een stemming laten plaatsvinden over de tenue keuze, ook laten we dan weten op welke wijze we dit willen organiseren. Immers een ALV kunnen we nu toch weer live organiseren en dat heeft ook onze voorkeur.

We hebben ook gezien en gehoord dat er actief campagne wordt gevoerd om de kleur blauw te behouden. Wij kunnen alleen maar zeggen tegen alle leden; laat je stem horen bij de ALV-stemming voor een democratische keuze.

Tot zover de update, we houden jullie op de hoogte van de vorderingen!

Met sportieve groet,

Namens bestuur en kledingcommissie

Bianca, Vincent, Erhan, Pleun, Ed, Karim, Robert en Gert-Jan en Pascal

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: