Trainers worden getraind!

Vanavond vond de aftrapavond plaats van de KNVB Pupillentraining. Zo’n 10 CWO jeugdtrainers hadden zich hiervoor aangemeld en stonden in trainerskleding met hun mooie coachmappen klaar om aan de slag te gaan.

CWO vindt het belangrijk om te investeren in de (jeugd)trainers. Dit zijn immers de mensen die de kinderen zich jaren later nog goed herinneren. We kennen allemaal wel die jeugdtrainer waar we vroeger mee weg liepen, maar we weten ons ook feilloos die trainer ter herinneren die net even niet zulke goede trainingen gaf. Door de KNVB Pupillentraining op onze locatie aan te bieden werken we aan de kwaliteit van de jeugdafdeling en aan het behoud van onze leden, en vooral niet te vergeten aan het plezier en de waardering van onze vrijwillige trainers. Heel veel vliegen in 1 klap dus!

De Pupillentraining wordt gegeven door docenten van de KNVB en vindt plaats op vrijdagavonden en loopt door tot halverwege januari, de avonden bestaan uit een theoretisch deel en een praktijkgedeelte.

Voor het praktijkgedeelte is er ook trainingsmateriaal nodig; jeugdspelers! De komende weken zullen we dan ook teams indelen om op vrijdagavond een extra training bij te wonen die onderdeel is van de trainersopleiding.

De eerste avond is enthousiast ontvangen, nu lekker huiswerk maken, toepassen op de eigen trainingen en op naar veel diploma’s en plezier!

Deel dit bericht!