The week after……FC Shakhtar – Fortuna Sittard

Langzaamaan landen we weer, terug in de normale wereld. Wat een week! Wat een week!

Rennen, vliegen, nog even dit, dat is ook leuk, doen we, doe jij even dit dan doe ik dat, heb jij dit al geregeld en hebben we hier al over nagedacht? De FC Shakhtar@CWO appgroep ontplofte letterlijk vorige week toen Matchday ineens wel heel dichtbij kwam. Want wat moest er veel geregeld worden! En wat werd er ook veel geregeld! Onvermoede talenten en krachten kwamen boven drijven in onze club; leden die spontaan hun hulp en tijd aanboden, jeugdtrainers die zich verbaasden over hoe tof het is om ook andere dingen te regelen voor de club, spelers en speelsters die naast voetballen ook fantastisch kunnen organiseren, mensen van buiten CWO die spontaan hun diensten aanboden en wat een netwerk blijken wij met z’n allen te hebben!

Zoveel mensen staken zoveel energie in dit unieke project, als bestuur kan je daarvan alleen maar dromen; en bij CWO gebeurt het gewoon!

Vanuit de grond van onze bestuurdersharten zeggen wij dan ook: Dank je wel! Dank je wel dat jullie zoveel tijd en goeds hebben willen geven aan de club waardoor we deze geslaagde wedstrijd konden hosten op ons complex! Een diepe buiging en een staande ovatie voor alle vrijwilligers die hieraan een bijdrage hebben geleverd!

En ondanks alle regeltjes waar we aan moesten voldoen vanuit gemeente en veiligheidsregio, ook een groot dank je wel voor hen. We realiseren ons des te meer dat onze verstandhouding prima is met de lokale overheden, want van alle kanten is ingezet om dit evenement veilig en goed te laten verlopen en is ons alle medewerking daarin verleend.

De sfeer was geweldig; het publiek enthousiast, de genodigden dankbaar en de businessclub leden genoten zichtbaar. De Oekraïense kinderen en hun ouders beleefden een topdag, ze zijn verwend met goodiebags en foto’s met spelers en handtekeningen. En hier en daar was men zichtbaar ontroerd door de heldere klanken van het Oekraïense volkslied gezongen door Veronika Morska.

Onze gasten blijven nog een paar dagen op ons complex en maken zich dan op voor een oefenwedstrijd tegen AS Roma begin augustus, voordat de eerste rondes van de Champions League voor hen starten. Ook gaat de competitie in Oekraïne zo goed en kwaad als het kan weer van start in augustus.

Laten wij dan maar heel blij zijn, dat we straks in september weer lekker kunnen gaan voetballen op de velden die nog nooit zo mooi en strak zijn geweest!

De organisatie PR Sports en de clubleiding en spelers van FC Shakhtar zijn uitermate tevreden over het verloop van hun trainingskamp bij ons; we gaan in gesprek over een samenwerking voor de komende jaren!

Nogmaals, allen die hieraan bijgedragen hebben: Bedankt! We hopen volgend jaar, en ook bij andere activiteiten van onze mooie club, weer op jullie te mogen rekenen!

Namens het bestuur,

Bianca, Ed, Vincent!

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: