The Summer of ’23; bedankt allemaal!

Nu onze eigen teams weer langzaam aan beginnen met trainen is het tijd om nog één keer terug te blikken op de afgelopen weken. Van een zomerstop was op ons complex namelijk bepaald geen sprake! Het inmiddels bekende FC Shakhtar en nieuwkomer Alanyaspor hebben zich op onze velden voorbereid op het seizoen dat voor de deur staat. Daarbij hebben we in totaal zes oefenwedstrijden georganiseerd aan ’t Trimpad. Eentje hiervan was besloten (FC Shakhtar – FC Utrecht), maar de andere wedstrijden speelden zich af voor een goed gevulde tribune, met de enthousiaste supporters van het Griekse AEK Athene als positieve uitschieter! Uit Friesland, Duitsland en zelfs Engeland reisden zij af naar Vlaardingen om hun club te steunen.

Zoveel mensen staken zoveel energie in dit project, als bestuur kan je daarvan alleen maar dromen; en bij CWO gebeurt het gewoon!

Vanuit de grond van onze bestuurdersharten zeggen wij dan ook: Dank je wel! Dank je wel dat jullie zoveel tijd en goeds hebben willen geven aan de club waardoor we deze geslaagde wedstrijden konden hosten op ons complex! Een diepe buiging en een staande ovatie voor alle vrijwilligers die hieraan een bijdrage hebben geleverd!

De sfeer was geweldig; het publiek enthousiast, de genodigden dankbaar en de businessclub leden genoten zichtbaar. De organisatie PR Sports en de clubleiding en spelers van FC Shakhtar en Alanyaspor zijn uitermate tevreden over het verloop van hun trainingskamp bij ons, evenals de teams die op bezoek kwamen voor een oefenpotje. Van hoofdtrainer tot videoanalist; allemaal gaven zij aan zeer onder de indruk te zijn van ons complex en de organisatie rondom de oefenwedstrijden. Aan alles was gedacht en dat gaf ons de uitstraling van een betaald voetbal organisatie. Niet gek toch!

Nogmaals, allen die hieraan bijgedragen hebben: Bedankt! We hopen dit seizoen, en ook bij andere activiteiten van onze mooie club, weer op jullie te mogen rekenen!

Namens het bestuur,

Bianca, Ed, Gert-Jan!

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: