Sponsoren en relaties: Doet u ook mee met Shakhtar Donetsk?

In de periode 14 tot en met 30 juli is het Oekraïnse profvoetbalteam FC Shakhtar Donetsk (Champions League deelnemer) voor hun trainingskamp ter voorbereiding op het nieuwe seizoen op ons complex te gast.

Wij zijn vorige week hiervoor benaderd en hebben direct volmondig onze medewerking hierin toegezegd.

Naast het feit dat wij als vereniging hier zeer trots op zijn, menen wij dat dit een uitgelezen mogelijkheid is om, zeker gelet de situatie in hun land, vluchtelingen uit Oekraïne erbij te betrekken via het organiseren van evenementen in eerder genoemde periode.
Ook de bewoners in de omgeving van ons complex zullen erbij betrokken worden, evenals een alsmaar groeiende groep enthousiaste CWO’ers die bij willen dragen aan deze prachtige kans voor de club.  

Denk wat evenementen betreft onder andere aan een voetbalclinics voor de jeugd, en het bezoek aan een oefenwedstrijd van Shakhtar Donetsk op ons complex tegen een tweetal Eredivisieclubs.

Wij zijn in contact met o.a. Vluchtelingenwerk Vlaardingen en andere aan Oekraïne gelieerde organisaties en betrekken deze bij onze plannen voor de activiteiten. Bekend is dat het op dit moment nog zeer uitdagend is om voor Oekraïense vluchtelingen een vrijetijdsbesteding te vinden. CWO is daarom blij een sportieve bijdrage te kunnen leveren aan de oplossing van dit probleem.

Het is voor ons als sv CWO een mooie uitdaging om in een wel zeer korte tijd de organisatie rond te krijgen. Sinds vorige week is een klein leger aan vrijwilligers binnen onze vereniging aan de slag gegaan om deze bijzondere gebeurtenis te doen welslagen, en dat binnen een periode van iets meer dan 3 weken. Vrijwilligers vanuit álle geledingen binnen onze vereniging.
Uiteraard is dit een geweldige (landelijke) exposure. We verwachten veel media-aandacht, zowel op het gebied van radio, televisie en krant. De PR campagne hiervoor gaat binnenkort van start.

Maar wat nog belangrijker is; Wij kunnen iets voor de vluchtelingen betekenen. Hierbij richten we ons in eerste instantie voornamelijk op de Oekraïense jeugd. Samen kunnen we hen een onvergetelijke dag bezorgen in deze lastige periode.

Wij zijn dan ook naarstig op zoek naar bedrijven die ons initiatief financieel zouden willen ondersteunen. Mocht u hiertoe mogelijkheden zien en een nadere (mondelinge) toelichting wensen dan kunt u contact opnemen met info@svcwo.nl.

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: