SPEEL MEE MET FFF MANAGER EN STEUN SV CWO!

Five Football Friends (FFF) is begonnen door vijf voetbal vrienden: Mario, Leon, Jesper, Tim & Robin vanuit een ideaal om een community te creëren om meer waarde en geld te genereren voor amateurverenigingen. Door middel van unieke content, FFF events en de game FFF Manager willen ze de unieke beleving die het amateurvoetbal heeft ook vandaag de dag terug laten komen.

Iedereen die denkt het beter te weten dan Arne, Roger en Erik kan gratis meespelen met FFF Manager. Je kiest 34 speelrondes de beste 11 spelers en 1 coach binnen jouw budget aan de hand van het speelschema van de Eredivisie. Wanneer jij (net als Dani Klein van CWO 4.) aan het einde van één van de 17 FFF Speelrondes bovenaan staat, win jij €200,-. Daarbij wint jouw favoriete amateurclub ook nog eens €200,-.

De mannen van FFF komen vervolgens de prijs hoogstpersoonlijk overhandigen op CWO. Wanneer wij 50 deelnemers of meer hebben, ontvangen wij ook nog eens € 2,50 per deelnemer! Op dit moment staat CWO op 43 deelnemers, dus reken maar uit.

Speel jij nog niet mee met FFF Manager?

Ga dan snel naar www.fffmanager.nl en schrijf je gratis in. Misschien zien we jou dan binnenkort met een cheque van € 200,- in je handen!

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: