PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij SV CWO!

Wil jij meedoen aan het grootste voetbalfeest van Nederland? Schrijf je dan nu in voor de PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij SV CWO!

In de meivakantie op woensdag 8 mei 2024 komt PANNA! Sterrenteam langs bij SV CWO! Iedereen tussen 6 en 13 jaar oud kan meedoen aan deze onvergetelijke voetbaldag, georganiseerd vanuit het jeugdvoetbalmagazine PANNA!.

Tijdens de PANNA! Sterrenteam voetbaldag is iedereen welkom en staat plezier centraal!

Veel meer dan een voetbaldag!

Naast een onvergetelijke voetbaldag krijg jij bij deelname een compleet PUMA-tenue en een goodiebag bomvol toffe cadeaus! Ook maken alle deelnemers kans op een plek in een van de PANNA! Sterrenteams.

Talentenjacht PANNA! nodigt een aantal jongens en meisjes van verschillende leeftijdscategorieën uit voor de finaledag. Tijdens deze finaledag strijden alle finalisten vanuit heel Nederland om een plek in een van de PANNA! Sterrenteams!

In het PANNA! Sterrenteam word je een echte ster. De teams nemen deel aan verschillende activiteiten, waaronder een (inter)nationaal toptoernooi! PANNA! Magazine volgt de sterren op de voet. Zo wordt elke speler voorgesteld in het magazine en maken de PANNA!-journalisten een uitgebreid verslag van elke activiteit!

Kosten

Deelname aan een PANNA! Sterrenteam voetbaldag kost € 34,95. Bij het inschrijven van minimaal 8 deelnemers (bijvoorbeeld een heel team) kost dit € 32,- per deelnemer. Hiervoor krijg je: – Een onvergetelijke voetbaldag. – Een compleet voetbaltenue (shirt, broekje en sokken). – Een goodiebag met PANNA! Magazines en andere cadeaus.

Mocht je uiteindelijk worden gevraagd voor de finaledag of om in het PANNA! Sterrenteam te spelen, dan zijn hier verder geen extra kosten aan verbonden.

Locatie: Sportpark ’t Nieuwelant – Trimpad 12, Vlaardingen

Tijdstip: 10:00 – 13:00

Meer informatie en inschrijven: www.panna-sterrenteam.nl.

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: