Nieuwsbrief over de trainers van de dames- en meidenafdeling (update)

Beste leden, ouders en/of verzorgers,
Middels deze nieuwsbrief willen wij u informeren over een aantal zaken. Hieronder hebben wij dit per onderwerp opgesomd.

Trainers:
De afgelopen weken is samen met de trainers gekeken naar de indeling van de Dames en Meiden teams. En is er gekeken welke trainers klaar staan voor het nieuwe seizoen 2019/2020. Voor wat betreft de indeling van de Dames en Meiden moet er nog hier en daar wat geschoven worden om de teams goed bezet te krijgen. De trainersindeling is wel al bekend en wij willen u alvast op de hoogte brengen van de namen die zich het komende jaar voor onze Dames en Meiden zullen gaan inzetten.

De jeugdtrainers (in willekeurige volgorde) zijn:
MO 17-1: hoofdtrainer Marcel van Veen
trainer Danny Hartman
trainer David Sintjago
leidster Maya Riedijk
MO 17-2 hoofdtrainer Winston Klink
trainer Danny Hartman
trainer David Sintjago
leidster Op dit moment 4 kleedkamermoeders

(Ilona, Miranda, Angela en Daniëlle)
MO 19-1 hoofdtrainer Garry Ilina
trainer ?
Dames 1 hoofdtrainer Gerald Voshaar
trainer Arno Hoek
Dames 2 hoofdtrainer Hans Langenzaal
trainer Edwin Stigter
leidster Daniëlle Safak
Zoals u kunt lezen, hebben wij ervaren trainers die jarenlange ervaring hebben bij CWO en/of zeer zeker bij andere verenigingen. En daar zijn wij trots op. Wij kijken er nu al naar uit naar een optimale samenwerking waarin het opleiden van de jeugd centraal staat. Als club vinden wij het uiterst belangrijk dat uw dochter veel (sport)plezier beleeft en willen uw dochter de persoonlijke aandacht geven.

Trainen in de maand juni en eventueel juli:
In de maand juni wordt er 1x per week doorgetraind op de woensdag van 18.30 – 19.45 op veld 4.
In de maand juli kan er op verzoek van de trainer ook getraind worden in overleg met CWO en met het team.

Indeling van de dames- en meidenteams:
Op dit moment wordt er geprobeerd om iedere dame en meisje weer in te delen in een team samenstelling waar zij het liefst in voetbalt. Echter ligt de verdeling van de aantallen op dit moment nog scheef en wordt hierover nog overlegt. Er is ook met meerdere meisjes overlegt. We zijn er nog niet helemaal uit.
We hopen echt u zo snel mogelijk te kunnen laten weten hoe de voorlopige indeling eruit gaat zien.
In het nieuwe voetbaljaar zal na overleg tussen de hoofdtrainers en TC-leden een definitieve indeling worden gemaakt. Deze worden uiteraard aan u medegedeeld.
Zoals u ook weet valt de zomervakantie voor deze regio ongunstig tov het voetbalseizoen. De eerste schooldag voor de basisschool vindt plaats op maandag 2 september. In dezelfde week zal het voortgezet onderwijs ook de lessen weer gaan starten. Dit betekent dat veel teams vanaf medio augustus weer zullen gaan trainen. De exacte trainingsdagen en tijden zult u via de (hoofd)trainer zsm horen via de groepsapp. Deze groepen zullen worden aangemaakt door hen. Het is dus daarom belangrijk dat uw (telefonische) gegevens goed in ons systeem staan. Wilt u weten welke gegevens van u vermeld staan in ons systeem, vraag het ons. Ook kunt u veel praktische informatie over bijvoorbeeld trainerslijsten, -dagen, -tijden terug lezen op onze website www.svcwo.nl

Alvast een nieuwtje:
In het nieuwe seizoen zal er op zondag talententraining verzorgd gaan worden door trainer Garry Ilina. Er zullen door hem op CWO clinics georganiseerd gaan worden. Evenals een Talentendag. Allemaal voor meisjes. Hier hoort u nog meer over!!!

Opzeggen van uw lidmaatschap?
Door de trainers is gevraagd welke dames en meiden door willen gaan bij sv CWO.
Mocht je toch van plan zijn om te stoppen, wat we natuurlijk niet hopen, geef dit dan zo snel mogelijk door. In algemene zin is opzegging op 2 manieren mogelijk:
• De eerste manier is door de speciale button op de homepagina van de website te gebruiken.
• De tweede manier is door een e-mail te versturen naar ledenadministratie@svcwo.nl
We stellen het op prijs om ook graag de reden te horen waarom u gaat stoppen. De regels voor opzegging kunt u vinden op onze website of door deze link aan te klikken.
NB: Mondelinge opzeggingen bij trainers en/of leiders worden niet in behandeling genomen, dus niet afgehandeld!
Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief of andere voetbaltechnische zaken vragen hebben, dan kunt u zich ten alle tijden wenden tot de Technische Commissie. De Technische Commissie bestaat uit de heren Umit Gulseren, Jeffrey van Uffelen en Murat Davranmaz. U kunt hen makkelijker bereiken door uw vraag te stellen via het emailadres: tc@svcwo.nl
Of richt u tot de hoofdtrainer van het team van uw dochter of de coördinator van de dames- en meidenafdeling Regina Vellinga.

Deel dit bericht!