Nieuws van de Activiteitencommissie!

De Activiteitencommissie van sv CWO heeft zich het afgelopen seizoen weer enthousiast ingezet om eindelijk weer “normale” activiteiten te kunnen organiseren. Na 2 coronaseizoenen was dit heel fijn en gezien de vele deelnemers werd dit ook erg gewaardeerd!

Ook als seizoensafsluiting waren er nog mooie plannen, maar helaas zijn er zoveel teams die het ook weer leuk vinden om aan diverse einde-seizoenstoernooien deel te nemen, dat er geen geschikte datum gevonden is om gezamenlijk met een knalfeest het seizoen af te sluiten. Daarom is het volgende bericht aan alle jeugdteams verstuurd:

Beste trainer-leider,

Dit seizoen zal de afsluiting anders zijn dan de afgelopen jaren. Omdat er op de zaterdagen in juni diverse teams naar toernooien gaan, kunnen we geen gezamenlijke Slotdag organiseren.

Daarom kan elk jeugdteam wat zijn eigen afsluiting viert met bv laatste wedstrijd of training of wedstrijd tegen de ouders – of vul zelf maar in – na afloop rekenen op een patatje en een drankje in onze kantine.

Indien jouw team hier gebruik van wil maken, stuur dan een mailtje naar kantinezaken@svcwo.nl zodat de juiste mensen hierover ingelicht kunnen worden.

Verder maken we je nog attent op, dat als je een uitje of activiteit voor je team organiseert er € 7,50 per speler beschikbaar is, dit kan je met factuur via penningmeester@svcwo.nl declareren.

Zet bij beide acties even activiteitencommissie@svcwo.nl in de cc.

Bij vragen neem dan contact met ons op.

Met sportieve groet,

Bestuur en activiteitencommissie

Wij hopen dat jullie hiervan goed gebruik gaan maken!

Nieuwe activiteitencommissie-leden en ouders gezocht!

Verder heeft de Activiteitencommissie aangegeven dat het wat hen betreft, na vele bevlogen jaren, tijd is om het stokje over te dragen aan een nieuwe enthousiaste commissie. Dat betekent dat er voor komend seizoen geen planning is voor activiteiten met Sinterklaas, kerst, bingo’s, FIFA toernooien en andere leuke bezigheden, die naast het voetballen ook belangrijk zijn voor de jeugdspelers van de club.

De afgelopen jaren hebben wij ons met veel plezier ingezet voor alle evenementen en activiteiten voor onze jeugd. In deze periode is de jeugd gegroeid van circa 80 leden naar dik 250 jeugdleden. Hoe geweldig is dit. Iets waar we trots op zijn! Echter brengt dit ook meer werk met zich mee. De afgelopen 2 jaar hebben wij gezocht naar nieuwe leden. Dit hebben we gedaan door mensen aan te spreken, te flyeren, flyers te delen op social media en regelmatig flyers te delen in alle apps. Helaas zonder gewenst resultaat.”

Vandaar ook de oproep: welke enthousiaste leden of ouder(s) willen deze uitdaging aangaan en voor komend seizoen de activiteiten planning en organisatie overnemen bij de allerleukste vereniging van Vlaardingen?

Natuurlijk zijn de huidige commissieleden bereid om een overdracht van de tips en tricks te doen en zijn zij ook voor uitvoerende taken nog beschikbaar.

Lijkt het jou leuk om deze klus op je te nemen? Laat dit dan even weten aan Ron Jongejan via jeugdcommissie@svcwo.nl of spreek hem aan als je hem ziet op de club!

Namens het bestuur bedanken wij Pleun, Quimby, Gerald, Vincent, Margo voor hun jarenlange, tomeloze inzet en we zien jullie vast nog regelmatig op de club bij allerlei andere gelegenheden!

Deel dit bericht!