Koeiendans met tappenade??

Vanaf deze week is ook veld 3 weer in gebruik! Een volledig vervangen kunstgrasmat met een frisse kleur en een heerlijk zachte landing. Wat is iedereen weer blij dat ze deze mooie wei in mogen!

Hebben jullie trouwens al gezien dat er geen zwarte rubberen korrels meer in zitten? Zand is het ook niet, maar wat dan wel?

Het nieuwe kunstgrasveld heeft een 100% natuurlijke infill. Wat betekent dat er een mengsel van olijfpitten en kurk als vulling voor de kunstvezels is gebruikt.

De gemeenteraad van Vlaardingen heeft enige tijd geleden een motie aangenomen waarin het college werd gevraagd om te zoeken naar een milieuvriendelijk alternatief voor de zwarte rubberen korrels op de kunstgrasvelden die via allerlei omwegen (je schoenen, je sokken en uiteindelijk je wasmachine), in het milieu terecht kwamen.

Dus binnenkort groeien de olijfbomen langs het veld 🙂

De laatste puntjes worden nog op de i gezet voor wat betreft hekwerk en schoonlooproosters en dan kunnen we er weer even tegen aan. En zoals het er nu uitziet zou in 2023/2024 veld 4 aan de beurt zijn om vervangen te worden. Ook zijn we nog bezig met ledverlichting rondom de velden, maar hiervoor hebben we nog wat tijd nodig om een subsidie aanvraag bij het rijk in te dienen.

Al met al, goede investeringen bij onze mooie club!

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: