• Home
  • Nieuws

JO14-1 bereikt halve finale Sir Winston Cup én halve finale KNVB beker

Ons JO14-1 team, uitkomend in de 1e klasse, heeft afgelopen dinsdag via een mooie overwinning de halve finale van de Sir Winston (Rijnmond) Cup bereikt door Capelle JO14-1, uitkomend in de divisie 3-D, met 0-2 te verslaan. Doelpuntermakers waren Ramon de Wit (0-1) en Reno Hartog (0-2). De tegenstander voor de halve finale is nog niet bekend. Dit wordt de winnaar van Excelsior Maassluis JO14-1 tegen de Betrokken Spartaan JO14-1. Beiden erg leuke en goede tegenstanders.

Woensdag 22 maart jl. wist JO14-1 al op overtuigende wijze de halve finale van de KNVB beker te bereiken, door Houtwijk JO14-1 met 0-8 (!) te verslaan. De volgende tegenstander voor CWO is hier wel bekend: RCL JO14-1.

Het getalenteerde CWO jeugdteam werd de eerste en tweede fase van de competitie al kampioen en staat momenteel opnieuw bovenaan in de derde fase van de competitie. Het kan dus zomaar eens een heel spectaculair seizoen worden in competitie-, cup- en bekerverband. En dan komt het Vlaardings kampioenschap er ook nog aan!

Deel dit bericht!