In Memoriam Riet Versteeve

Afgelopen weekend bereikte ons het trieste bericht dat op vrijdag 12 augustus, na een kort ziekbed, op 82 jarige leeftijd is overleden

Riet Versteeve

Tante Riet is niet meer…

Vele HVO-ers en CWO-ers weten nog heel goed wie tante Riet was. Zij heeft heel wat jaartjes bij HVO achter de bar en in de keuken geholpen en heeft het eerste jaar samen met haar zoon Arjan ook bij CWO nog wat heel wat broodjes bal verkocht. Tante Riet Versteeve was een dame met het hart op de tong en had een bloedhekel aan eitjes bakken. Je kon alles van haar krijgen, maar een gebakken ei kreeg je niet. Voor de rest maakte ze alles met liefde klaar en was zij ook deelgenoot toen HVO in 1992 de goudenkroket won, een prijs voor de beste snacks in een voetbalkantine.


Na een kort ziekbed is tante Riet op vrijdag 12 augustus overleden. Wij wensen haar zonen en overige familie en vrienden veel sterkte met de verwerking van dit verlies.


Tante Riet dank voor uw inzet voor CWO, rust zacht.

Informatie uitvaart:

Vrijdag 19 augustus om 11:00 uur vindt de herdenking van Tante Riet plaats in de aula van Begraafplaats Holy, aan de Olmendreef. Voorafgaand is er mogelijkheid tot afscheid nemen van 10:15 – 10:45 uur bij uitvaartverzorger Waaijers, gelegen naast begraafplaats Holy. Na de herdenking is er mogelijkheid tot condoleren van de familie bij uitvaartverzorger Waaijers. Om 13:00 uur vertrekt men naar begraafplaats Emaus voor de begrafenis in het familiegraf.

Tijdens de herdenking is er ruimte voor sprekers.

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 2 comments
Vincent Verstift

Ik heb, net als vele HVO jeugdleden, warme herinneringen aan Tante Riet. De allerkleinsten kregen na elke training een bekertje limonade en een snoepje. Toen ik met mijn zoon Stewart (hij was tien 7) naar HVO kwam, was tijdens de trainingen doordeweeks (behalve de donderdagavond) de kantine gesloten. Toen ik haar vroeg om op de overige trainingsdagen de kantine open te gooien hoefde ze daar geen twee keer over na te denken. Ik heb een spoor in de weg gereden naar haar flatje met tassen met was, en ik niet alleen.
Dank u wel en rust zacht Tante Riet.

Reply
Ronald Bos

Hierbij wens ik Mark , Ed en Arjan en verdere familie veel sterkte met hun geliefde moeder.

Reply

Leave a Reply: