In Memoriam Richard Kouwenhoven

Als NSL kregen we te horen dat op zaterdag 20 augustus plotseling op 52 jarige leeftijd is overleden;

Richard Kouwenhoven

Hij moest even wat afgeven bij het Rode Kruis. Plotseling werd hij onwel, uit alle macht hebben de mensen daar geprobeerd hem te reanimeren. Maar het was tevergeefs en Richard is daar ter plekke overleden.

Richard heeft voor de fusie en voordat hij uit Vlaardingen verhuisde bij RKWIK gespeeld. Wie kende hem niet bij RKWIK? Hij was een echte clubman, zondags altijd vergezeld van zijn vrouw Conny (zijn levenspartner vanaf 16 jaar) en zoontje Mike (wat een beer van een vent is dat geworden).

Voetballen was alles voor hem en hij kon daar lang over praten, ook natuurlijk wel af en toe over zijn werkzaamheden bij de toenmalige Beenakker.

Als er een spits was, dan was dat Richard wel; menig doelpunt is er van zijn voeten afgekomen zowel in het eerste als andere elftallen.

Maandag 29 augustus was de begrafenis in zijn Vlaardingen, op de manier zoals dat bij Richard past. Voordat Richard naar zijn laatste rustplaats gedragen werd en o.a. na alle mooie woorden van Conny en Mike. Werd door Conny en zijn jongste zoon Jack (wat een mooie stem) een prachtige lied (bijna 10 minuten) gezongen over hoe hun leven met Richard was.

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: