Grote Club Actie 2021

In de maanden september en oktober van 2021 heeft de jeugd van CWO zich weer ingezet voor de Grote Club Actie. Nog nooit was er zoveel enthousiasme onder de kids en dat snappen wij, want wie wil nu niet één van de mooie prijzen winnen die CWO uitreikt. En naast die gave prijzen, krijgt elk kind 50 cent per verkocht lot terug als zakgeld! 

Prijsuitreiking

Normaal gesproken reiken we de prijzen dan ook eind december uit tijdens ons zaalvoetbaltoernooi. Helaas gooide de lockdown wat roet in het eten, waardoor de kinderen even hebben moeten wachten op hun welverdiende zakgeld en eventuele prijs.

Afgelopen woensdag was het eindelijk zo ver. De grote winnaar van 2021 was Mika Bilate. Hij had maar liefst 163 loten verkocht! Dit leverde hem niet alleen een aardig zakcentje op, maar ook een mooie beker én een gaaf pakket met daarin artikelen van zijn favoriete clubs FC Barcelona, PSG en natuurlijk Feyenoord!

De teamprijs ging naar JO9-2! Zij kregen daarom allemaal een echte Touzani-bal. 

Recordbedrag

Met onze leden hebben we maar liefst een recordbedrag van €8985,- opgehaald. Hiermee waren we de grootste van Vlaardingen én Schiedam. 

Het bedrag gaan we gebruiken voor een gave FIFA-corner in de kantine van CWO, die dit jaar geplaatst gaat worden.

Dank!

We willen iedereen bedanken voor het steunen van de kinderen én onze gave vereniging. In het bijzonder nog de Businessclub van CWO, want zij hebben met elkaar vele superloten gekocht!

Voor nu wensen wij iedereen nog een goed vervolg op het laatste deel van het seizoen!

En dan gaan we in september weer knallen voor de Grote Club Actie 2022!

Namens de activiteitencommissie,

Vincent

Gerald

Pleun

Quimby

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: