FC Shakhtar is terug bij CWO!

CWO mag zich deze zomer wederom de trotse gastheer noemen van het trainingskamp van FC Shakhtar. Van 3 tot 23 juli is ons sportcomplex het toneel van de oefencampagne van de Oekraïense kampioen. Naast de trainingen zullen ook enkele oefenwedstrijden worden afgewerkt aan ’t Trimpad.

Op zaterdag 8 juli klokslag 14:30 uur zal de strijd ontbranden tussen Jong Shakhtar en het eerste elftal Excelsior Rotterdam. Voor de entree wordt een bescheiden bedrag van €5,00 gevraagd voor iedereen vanaf 12 jaar.

Een paar dagen later, op donderdag 13 juli rond 17:00 uur (aangepast), betreedt het vlaggenschip van FC Shakhtar het veld voor een krachtmeting met de Griekse kampioen AEK Athene. Voor deze wedstrijddag geldt een entreeprijs van €7,50 voor toeschouwers vanaf 12 jaar. Op deze dag worden ook vertegenwoordigers van de gemeente, sportbesturen, sponsoren, Businessclub-leden, KNVB en de pers uitgenodigd om getuige te zijn van dit internationale voetbalspektakel.

Maar daar blijft het niet bij! Op woensdag 19 juli om 18:30 uur staat de wedstrijd tussen Jong Shakhtar en Jong Sparta op het programma. Deze wedstrijd is vrij toegankelijk is voor de jeugdleden van sv CWO en vv Zwaluwen (waar het belofteteam van FC Shakhtar traint). Dat geldt ook voor de Oekraïense kinderen uit de opvanglocaties in Vlaardingen, mits zij worden begeleid door minimaal één volwassene per gezin of kind.

Voor alle wedstrijden geldt dat de kaartverkoop plaatsvindt aan de deur. Houd er rekening mee dat er geen extra faciliteiten zoals een buitenbar of extra toiletten aanwezig zullen zijn. De kantine is dit keer wel voor iedereen toegankelijk. Al met al is het drie weken lang genieten van de wedstrijden, de sfeer en de opwinding die deze zomerse ontmoetingen van FC Shakhtar met zich meebrengen.

Wij zijn als club ontzettend trots dat we FC Shakhtar opnieuw mogen verwelkomen op ons complex en we kunnen niet wachten om er samen met jullie een prachtige periode van te maken. We zien jullie graag langs de lijn tijdens de wedstrijden.

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: