Energiecrisis op CWO

We lezen momenteel bijna dagelijks in de media de berichten over de steeds groter wordende problemen rondom de energielasten die de pan uit rijzen.

Je kunt je voorstellen dat we binnen CWO ook een behoorlijke energierekening hebben op jaarbasis.

Gelukkig kunnen wij jullie vertellen dat wij al een aantal jaar deel uit maken van een energiecollectief waarmee we tot eind 2025 een vast tarief voor gas betalen, gebaseerd op de prijzen van voor de crisis. Voor elektriciteit maken we gebruik van de zonnepanelen op ons dak, en in combinatie met het contract blijven ook hiermee de kosten op niveau. Wij voorzien binnen de club dan ook geen financiële uitdagingen op dit vlak!

Maar……….Heb jij wel moeite om thuis de energierekening te kunnen betalen en probeer je zoveel mogelijk gas te besparen door thuis minder te douchen, weet dan dat de douche bij CWO warm is en beschikbaar voor jou!

Wisten jullie al dat vanaf dit seizoen 2022 – 2023 sv CWO over een financieel contactpersoon beschikt die gezinnen kan helpen met het aanvragen van de juiste (lokale) regelingen, zodat iedereen kan voetballen, ook als het financieel even tegen zit! Kijk snel op www.ing.nl/voetbalvooriedereen wat er voor jou mogelijk is!

Wil je liever iemand spreken? Neem dan contact op met Jeroen Onderdelinden. Jeroen is Financieel Contactpersoon voor CWO. De Financieel Contactpersoon is een vrijwilliger bij wie je – helemaal vertrouwelijk – terecht kunt met vragen, hij kan jou op weg helpen.

Je kunt Jeroen bereiken via jeroenonderdelinden1979@kpnmail.nl

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: