De Grote Clubactie is weer van start!

CWO doet al jaren mee aan de Grote Clubactie! Ook dit jaar doen wij weer mee, afgelopen weekend zijn de lotenboekjes en de informatiebrief verdeeld onder de trainers en de teams tot en met JO14.

Waarom doen wij mee? 80% van de opbrengst van de verkoop gaat direct naar de club. De lotenkopers maken vervolgens kans op mooie prijzen met een winkans van 1 op 10. Ook de verkopers houden er wat aan over; €  0,50 per lot is voor de verkoper (minimaal 10 verkochte loten), zo kun je dus zelf ook een leuk zakcentje verdienen! En vergeet de prijzen niet voor het best verkopende team en de superverkoper van CWO!

De Grote Clubactie is een landelijk initiatief, jaarlijks doen ruim 5000 clubs in Nederland mee om geld op te halen voor mooie doelen van hun eigen vereniging.

“Verenigingen verbinden en zijn de bouwstenen van onze maatschappij. Met de Grote Clubactie krijgen verenigingen overal in Nederland extra financiële steun in de rug. Clubs in sport, hobby en cultuur blijven daardoor toegankelijk voor iedereen. Geweldig dat zoveel enthousiastelingen zich steeds weer inzetten om de actie tot een daverend succes te maken. Vanaf 24 september voor de 50ste keer! Doe mee en maak het verenigingsleven nog leuker en bereikbaarder voor heel Nederland. Want verenigingen zorgen voor de mooiste momenten, daar wordt iedereen blij van!” aldus Koning Willem Alexander.

In 2021 was CWO de vereniging met de hoogste opbrengst in Vlaardingen; we haalden bijna € 9000 op. Daarvoor danken wij de verkopende leden en de lotenkopers hartelijk! Voor dit jaar is het doel om geld binnen te halen om leuke activiteiten te organiseren; bv Bingo’s, FIFA toernooien en het pupillenkamp.

De Grote Clubactie gaat met zijn tijd mee. Het langs de deuren lopen en verkopen van loten is vandaag de dag niet altijd even aantrekkelijk voor jeugdige leden. Bij de Grote Clubactie gebruiken leden hun eigen verkooppagina die eenvoudig is te bereiken via een persoonlijke QR-code. Via een appje of een bericht op social media kun je nu ook bijvoorbeeld je tante aan de andere kant van Nederland vragen bij te dragen aan jouw club. Bij het scannen van de QR code gaat de financiële afhandeling en het toekennen van het lotnummer daarna via automatische incasso, zodat je geen contant geld handelingen hoeft uit te voeren.  En met de toegang tot je eigen verkooppagina kun je altijd zien hoeveel loten je al hebt verkocht en wat jouw stand is in de ranking van je team en de club is! Handig he?

LET OP: Hierbij de link. Mocht je één van de jeugdleden kennen, vul dan de naam van hem/haar in bij de gegevens ‘Ik koop een lot van ….’.
Zo maakt de verkoper ook kans op extra prijzen. 

Heb jij nog geen boekje ontvangen? Vraag er dan om bij je trainer en ga aan de slag! Of laat de activiteitencommissie weten dat je ook mee wil doen, maar ouder bent dan JO14.

Uiterlijk 15 november moeten de boekje weer worden ingeleverd. Tijdens het zaalvoetbaltoernooi in de kerstvakantie maken wij de prijswinnaars bekend. De trekking is op 6 december.

Alle lotenkopers; alvast bedankt voor jullie steun!

De Activiteitencommissie

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: