CWO Kerstklaverjasavond een groot succes!

Vrijdag 23 december was het dan zover; er werd na vele jaren weer een Klaverjasavond georganiseerd en wel Kerstklaverjassen. Het idee om dit weer op te pakken werd enkele weken geleden spontaan geopperd op een donderdagavond. Nog diezelfde avond is diverse aanwezigen gevraagd of zij interesse zouden hebben in een (Koppel) Klaverjasavond. De reacties waren dermate enthousiast dat direct vrijdag 23 december werd vastgesteld.

Er schreven zich 28 koppels in, een mooi aantal voor deze eerste Klaverjasavond sinds jaren. De sfeer was heel relaxed en ontzettend gezellig. Veel (oude) bekenden ontmoetten elkaar, soms na vele jaren. Er werden ook prachtige verhalen uit de oude doos met elkaar gedeeld. Na 3 rondes te hebben gekaart werden de prijzen verdeeld. Maar de avond was nog niet ten einde, want er werd heel gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Over één ding was iedereen het eens; dit is zéker voor herhaling vatbaar!

Een woord van dank aan de organisatie (Het CWO F1 Team) en onze vrijwilligers achter de bar (Claudia, Wilco en Marloes) die de deelnemers tijdens het kaarten met een glimlach van versnaperingen hebben voorzien.

De volgende Klaverjasavond is al gepland!
Op Goede Vrijdag gaan we er weer een topavond van maken. We zullen dan niet Kerstklaverjassen, maar Paasklaverjassen. Hoe dan ook, het zal weer een geweldige avond worden.

Dus…..
7 april 2023
Noteer deze datum vast in je agenda.

Rest ons niets dan een ieder een voorspoedig, gelukkig, sportief en gezond 2023 te wensen!

Het CWO F1 Team.

Deel dit bericht!