CWO en Holystaete Fysiotherapie gaan nu echt beginnen

Misschien heb je de banner in de kantine al opgemerkt? Alweer bijna een jaar geleden besloten fysiopraktijk Holystaete en CWO om een samenwerkingsverband aan te gaan. Door de beperkende maatregelen wat betreft de coronacrisis is er tot kort geleden nog maar weinig terecht gekomen van de grootse plannen die beide partijen hebben. Gelukkig loopt de pandemie langzaam op z’n einde, en wordt steeds beter zichtbaar wat dit partnerschap precies inhoudt. ,,Holystaete is er voor alle CWO’ers.”

Zo kunnen alle leden wekelijks binnenlopen bij het inloopspreekuur op maandagavond van 16.30-17.30 uur in de praktijk aan de Churchillsingel in Vlaardingen. Aanmelden hiervoor kan via telefoon of per email. In 10 minuten zal beoordeeld worden hoe je het best geholpen kan worden met je mogelijke blessure. Dit advies is natuurlijk helemaal gratis. ,,Afhankelijk van het animo naar deze avonden zal de woensdagavond hier mogelijk aan worden toegevoegd”, zegt Niels Berrevoets.

Niels is inmiddels een bekend gezicht op de club. Elke donderdagavond helpt hij verzorger en clubicoon Hendrikus Vlielander, die zijn handen vol heeft op de trainingsavonden van de zaterdagselectie. Tevens traint hij de spelers die terugkomen van een blessure door loopoefeningen uit te zetten, en heeft hij foam rollen geïntroduceerd waardoor spelers zichzelf kunnen masseren. Ook heeft Niels een adviserende rol naar de trainers toe wat betreft de fitheid van de spelersgroep. ,,Mede door mijn verleden bij Feyenoord kan ik hiermee van waarde zijn, en de samenwerking met Henk is erg leuk”, zegt Niels. Naast Niels is ook Lois Vermaas sinds kort actief voor de zaterdagselectie. Als stagiair bij Holystaete is zij op wedstrijddagen verantwoordelijk voor de verzorging van de spelers van het tweede elftal.

,,Met onze kennis kunnen we bijvoorbeeld jeugdtrainers adviseren over hoe de warming-up voor een wedstrijd in te delen”

Niels Berrevoets, fysiotherapeut

Holystaete, gelegen aan de Churchillsingel in Vlaardingen, heeft alle soorten disciplines in huis als het gaat om fysiotherapie. Je kunt er dus eigenlijk altijd terecht. De praktijk wordt gerund door een jonge groep mensen vol enthousiasme en ambitie. Bovendien heeft Holystaete een belangrijke opleidende functie. Toekomstig personeel raakt zo dus al vroeg bekend met de professionele en vriendelijke manier van werken.

In de toekomst wil Holystaete graag doorpakken met presentaties voor ouders of trainers over het voorkomen en genezen van blessures. ,,Met onze kennis kunnen we bijvoorbeeld jeugdtrainers adviseren over hoe de warming-up voor een wedstrijd in te delen”, zegt Niels. Hij is tot nu toe erg te spreken over de samenwerking met CWO. ,,In de kantine voel ik een warme sfeer en een sterk samenhorigheidsgevoel. Wij zijn erg blij om hier deel van uit te maken.”

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: