CWO ALV

Op woensdag 20 april is het tijd voor de algemene ledenvergadering (ALV). En dat is er dit keer niet zomaar eentje! Vandaag wordt duidelijk in welke kleur wij CWO’ers vanaf volgend seizoen voor de dag komen. En dat hebben de leden geweten ook! Waar de vorige ALV, die wegens corona online was georganiseerd, werd bijgewoond door slechts 5 leden, is op deze avond ruim een tienvoud daarvan aanwezig.

Onze voorzitster Bianca opent de avond en geeft aan trots te zijn op de massale opkomst. Ze introduceert het ideeën bord: een plek waar leden hun stoutste CWO-fantasieën kunnen uitwerken en pitchen. Hier is door de aanwezigen gretig gebruik van gemaakt, zo was aan het einde van de avond wel te concluderen. Niet dat het de bestuursleden aan dromen ontbreekt overigens. Zo is gesproken over de aanleg van ledverlichting, vervanging van zowel natuur- als kunstgras en zelfs een eventuele uitbreiding van ons prachtige complex. Goed om te weten is dat aankomende zomer veld 1, 2 en 3 vervangen worden. Volgens de planning is dit bij de start van de competitie begin september allemaal weer achter de rug.

Daaropvolgend probeert het bestuur van deze gelegenheid gebruik te maken door enkele openstaande functies aan te kaarten. De vrijwilliger is een uitstervend ras, zo ook bij ons aan het ’t Trimpad. En ondanks dat het glas hier altijd halfvol is zou het voor iedereen prettig zijn wanneer bepaalde commissies binnen de club van versterking worden voorzien. Van jeugdtrainer tot bestuurslid, iedereen is welkom. Kom vooral eens langs als jij je geroepen voelt!

Dan zijn we aangekomen bij het belangrijkste punt van de vergadering, namelijk het nieuwe CWO tenue. Dit is tevens het moment dat CWO4 hun training onderbreekt om naar boven te komen, want de stemming komt eraan. Men zit op het puntje van zijn stoel. Dit is het moment waarop iedereen heeft gewacht. Bianca vertelt over de afwegingen die het bestuur heeft gemaakt gedurende het hele proces. De uitslagen van de online enquête komen voorbij, evenals de ambitie van kledingmerk Robey en de input van de commissie die zich over de details van het design hebben gebogen. Wanneer er ruimte is voor vragen veren enkelen leden op.

Al snel wordt duidelijk dat er veel vragen en twijfels heersen over de specifieke tint blauw waarvoor is gekozen, aangezien deze volgens een deel van de goed gevulde kantine teveel af zou wijken van het huidige tenue. Enkele prominente leden stellen voor om de stemming door te laten gaan, maar in geval van een ‘blauwe’ uitslag nogmaals na te denken over welke kleur blauw het dan uiteindelijk moet worden. Ook het kostenplaatje en de leverdatum mogen hierbij niet uit het ogen verloren raken. Hier gaat het bestuur mee akkoord, en zo is het na een scherpe doch rechtvaardige discussie tijd om te stemmen. Nadat iedereen zijn consumptiemuntjes heeft ingeruild voor wat lekkers laat de notaris weten dat de stemmen zijn geteld. De uitslag liegt er niet om: van de 79 uitgebrachte stemmen gaan er 75 naar het blauwe tenue.

Ter afsluiting van de avond worden enkele formaliteiten afgehandeld. Zo wordt gestemd over het aantreden van bestuursleden Vincent Verstift (secretariaat) en Karim Adlaoui (technische zaken). Beiden krijgen geen stem tegen en worden daarmee unaniem verwelkomt door de leden, en terecht! Ook kondigt penningmeester Erhan aan dat hij af zal treden. Hij heeft zijn nieuwe roeping gevonden als jeugdtrainer en blijft daarmee gelukkig actief verbonden aan de club.

Daarom zijn alle agendapunten afgewerkt, op die van het tenue na! Dit betekent dat er op zeer korte termijn een nieuwe bijeenkomst zal worden georganiseerd waarin leden opnieuw hun stem uit kunnen brengen. De keuze zal dit maal bestaan uit 3 tinten blauw: navy blue, royal blue en azzuri blue. Ook zal het kostenplaatje worden toegelicht, evenals overige zaken rondom het tenue. Houd onze kanalen dus goed in de gaten, want jouw stem is belangrijker dan ooit!

Noot van het bestuur: ter aanvulling: op dinsdag 26 april jl. is er een ingelast, informeel overleg geweest met afgevaardigden van “Team Blauw” en “Team Zwart” waarin na een goede discussie van beide kanten een compromis is gesloten over het gebruik van de diverse kleuren blauw. Er word een nieuw ontwerp gemaakt, waar over uiteindelijk gestemd wordt op een nog te plannen 2e (korte) ALV.

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: