Commissie sportiviteit en respect

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. We zijn in volle voorbereiding. De teams zijn bekend, de indelingen van de beker en competitie zijn bekend en de eerste oefenwedstrijden zijn ook al gespeeld.

CWO vindt het belangrijk aandacht te hebben voor de waarden en normen binnen onze vereniging en de naleving daarvan. Daarom hebben we sinds dit seizoen weer een commissie die zich daar mee bezig houdt: de Commissie Sportiviteit en Respect, kortweg: CSR.

De CSR wil graag voorafgaand aan de start van de verschillende competities een korte introductie geven. We doen dit per team van alle geledingen binnen CWO. Tijdens deze introductie willen we uitleggen waar de CSR voor staat. Bij CWO vinden we het onze taak om de (jeugd)leden uit te leggen wat wij verstaan onder normen, waarden, respect en sportiviteit. Omdat we het binnen de vereniging samen moeten doen, is het bijwonen van deze bijeenkomst verplicht voor alle spelers.

Bij de jeugd is het belangrijk dat ook de ouders/verzorgers betrokken zijn bij de sport van hun kind. Voor de teams JO7 tot en met JO15 vragen wij een ouder/verzorger aanwezig te zijn bij de bijeenkomst van de CSR. Voor JO19, de zaterdagelftallen en zondag 2 vinden deze bijeenkomsten plaats bij een thuiswedstrijd of bij een training.

Jullie worden verder op de hoogte gehouden via de trainers.


Met sportieve groet,
 
Jacques van Dingen
Voorzitter Commissie Sportiviteit en Respect. sv CWO

Deel dit bericht!